Social- og integrationsministeren støtter 83 projekter med frivilligt socialt arbejde

83 projekter med frivilligt socialt arbejde får i alt 11,1 mio. kr. i støtte af social- og integrationsminister Karen Hækkerup fra Tips- og Lottopuljen til særlige formål. Projekterne skal hjælpe blandt andet udsatte børn og unge, psykisk sårbare, hjemløse og stofmisbrugere.

Social- og integrationsminister Karen Hækkerup giver i alt 11,1 mio. kr. til 83 forskellige projekter, der gennem frivilligt arbejde blandt andet tilbyder aktiviteter for udsatte børn, IT-undervisning for ældre, netværk for udsatte kvinder og lektiehjælp. Mange af projekterne har desuden som mål at udvikle det frivillige sociale arbejde. Pengene kommer fra Social- og Integrationsministeriets Tips- og Lottopulje til særlige sociale formål.

Social- og integrationsminister Karen Hækkerup siger:

”I Danmark er vi så heldige, at rigtig mange engagerer sig i frivilligt arbejde. Hvad enten de giver udsatte børn og unge en pause fra hverdagen på ferielejre, underviser hjemløse i IT, laver fællesspisning for psykisk udviklingshæmmede unge eller hjælper børn med deres lektier, gør de en stor forskel for rigtig mange mennesker, som har det svært. Samtidig styrker de sammenhængskraften i vores samfund på tværs af generationer og deres sociale baggrund. Derfor er jeg meget glad for at kunne støtte disse mange fantastiske projekter.”

Formålet med Social- og Integrationsministeriets Tips- og Lottopulje er at styrke den samlede sociale indsats i samfundet gennem tilskud til frivilligt socialt arbejde, der forebygger og afhjælper sociale problemer. Ved udvælgelsen af projekterne til støtte har social- og integrationsminister Karen Hækkerup blandt andet lagt vægt på, at der indgår frivilligt ulønnet arbejde i projekterne, og at projekterne er målrettet mennesker i en svær livssituation.

Se alle projekterne, der støttes.

Emneord: Social, Integration, Karen Hækkerup, Frivillighed, Social- og integrationsministeriet
Social-, Børne-, og Integrationsministeriet på DenOffentlige.dk Social-, Børne og Integrationsministeriet er opløst og opgaverne overført til andre ministerier. 
Aktivitet: Artikler: 66 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også