Stine Johansen er konstitueret kommunaldirektør

Stine Johansen er konstitueret kommunaldirektør i Helsingør Kommune

Byrådet har på baggrund af en indstilling fra Økonomiudvalget mandag aften vedtaget, at nuværende direktør Stine Johansen bliver konstitueret kommunaldirektør for Helsingør Kommune.

Mandag aften skulle Helsingør Kommunes byråd tage stilling til, hvem der indtil videre skal varetage posten som kommunens øverste administrative leder, efter Bjarne Pedersen er fratrådt. Valget faldt på direktør Stine Johansen, der har været en del af direktionen i Helsingør Kommune siden 1. marts 2014, og tidligere har fungeret som kommunaldirektør i Sermersooq Kommune i Grønland, der blandt andet omfatter hovedstaden Nuuk.

Hun er konstitueret, indtil byrådet har ansat en ny kommunaldirektør, og vil fortsat fungere som referencedirektør for centrene Særlig Social Indsats, Job og Uddannelse, Sundhed og Omsorg, Erhverv, Politik og Organisation samt Business & Event.

- Jeg er glad for, at vi har konstitueret Stine Johansen. Hun har fagligheden i orden og erfaring med kommunaldirektørposten fra tidligere, siger borgmester Benedikte Kiær.

Stine Johansen glæder sig til den nye udfordring. 

- Jeg er meget glad for at byrådet viser mig den tillid. Vi har et engageret byråd med ambitiøse visioner for Helsingør Kommune. Det er visioner, som jeg deler og ser som min fremmeste opgave at bidrage til at realisere. Selvom jeg i den kommende tid får meget at se til, vil jeg fortsat prioritere at komme ud af rådhuset og være i kontakt med medarbejdere, borgere og samarbejdspartnere. Jeg lægger stor vægt på, at have en god fornemmelse af hvad der rører sig og hvad der optager medarbejdere, erhvervsliv og borgere. Det er grundlaget for at udfylde min funktion bedst muligt, siger Stine Johansen.

På økonomiudvalgsmødet den 8. december skal udvalget tage stilling til, hvilken rekrutteringsvirksomhed, der i samarbejde med kommunens HR-team skal stå for ansættelsen af en ny kommunaldirektør. Der er pt. ingen dato for, hvornår byrådet forventer at have ansat en ny kommunaldirektør i stillingen.

Emneord: Helsingør Kommune, Direktion, Kommunaldirektør, Stine Johansen
Helsingør Kommune på DenOffentlige.dk Helsingør Kommune
Aktivitet: Artikler: 26 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 16.03.18 Velfærd
  Ni borgmestre viser Løhde en vej frem: En borger - en plan

  Ni frikommune-borgmestre står sammen om et opråb til innovationsminister Sophie Løhde: Vi skal af med det nuværende kludetæppe af lovgivning, der spænder ben for kommunernes arbejde og komplicerer borgernes hverdag.

 • 07.02.17 Infrastruktur
  Helsingør bygger nyt stadion

  ”Det gamle stadion er udtjent og derfor har et stort flertal i byrådet besluttet sig for et nyt stadion på Gl. Hellebækvej, hvor det var vigtigt for os og en stor ambition, at der også bliver taget hensyn til andre idrætsgrene og områdets karakter," siger borgmester Benedikte Kiær.

 • 26.01.17 Infrastruktur
  Kongernes Nordsjælland: Nationalparken vokser sig større

  Antallet af lodsejere, der gerne vil være med i den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland, er vokset markant i de seneste par måneder. 200 lodsejere er blevet til 300, og for de interesserede, er sidste chance for at melde sig den 30. januar.

 • 27.06.17 Politik
  Her er de 44 frikommuner - i otte netværk

  Regeringen har udpeget otte frikommunenetværk, der består af i alt 44 forskellige kommuner. De får i de næste fire år frihed til at afprøve nye ideer og løsninger i praksis.