Opret event

Velfærdsdebat med vid og bid

  • Hvad: Gå-hjem-møde
  • Hvor: Efter dit valg
  • Startdato: 30.11.15 09:00
Tilmeld

Book et sprudlende, prokerende og inspirerede oplæg ved chefredaktør Nick Allentoft eller andre af Mediehusets samarbejdspartnere.

Gennem ledere og dagsordensættende artikler har Nick Allentoft og bloggerne på DenOffentlige de senere år beskæftiget sig indgående med velfærdsstatens udfordringer.

Netavisen DenOffentlige sætter hverdagens udfordringer i perspektiv og konverterer konkrete eksempler til handlinger og symboler for de forandringer, der er nødvendige. Chefredaktør Nick Allentoft har beskrevet en lang række paradokser og dilemmaer med bl.a. historien om Velfærdsstatens eksistenskrise, ledere om at Middeklassen har sejret ad helvede til;  Velfærdssamfundet på tredje klasse; Servicestaten salter vejen til social deroute eller den bidende analyse af lederskabet på Slotsholmen, De tror de leder samfundet men... og hans anmeldelse af Bo Smith Udvalgets rapport

Han har har på få år skabt Mediehuset DenOffentlige, som i dag er dagsordensættende for debatten om velfærdssamfundets indretning og fremtid, herunder fokus på særlige områder som socialkrisen, skolen, offentligt privat samarbejde og offentlig ledelse. 

Book Nick Allentoft eller kontakt os hvis du har et særligt tema, vi skal finde en oplægsholder til - inklusion, innovation, OPS, OPI eller ledelse er populære emner. 

Oplæg tager normalt ca. 40 minutter og så er der plads til debat bagefter, så det varer i alt 60 min.

Vi anbefaler vores oplæg til morgenmøder, ledelsesgruppemøder, gå hjem møder eller som optakt til borgermøder, hvor vi samtidig kan bidrage som ordstyrer.

Oplæg inkluderer et formøde der fokuserer oplægget i forhold til jeres udfordringer

Pris kr. 10.000 + moms og transportomkostninger.

Aktive udgivere på DenOffentlige kan opnå rabat på 25 %