Opret event

Seminar: Fædre på forkant

 • Hvad: Seminar
 • Hvor: Københavns Professionshøjskole, Sigurdsgade 26, 2200 København N
 • Startdato: 12.11.19 14:30
Tilmeld

Hvordan inddrager vi bedst muligt fædre i det tidlige omsorgsarbejde? Hvad ved vi om fars betydning i småbørns liv? Hvad siger fædrene selv? Og hvad er erfaringerne fra praksis? Kom til seminar og hør om  tre kommuners arbejde med fædregrupper og støtte til fædre i sårbare far-barn-relationer.

Program

 • Velkomst ved Ida Holst Jensen, konsulent Københavns Professionshøjskole.
 • Julie Ellesøe Jespersen, projektleder, Center for Børneliv.
  Med afsæt i Center for Børnelivs seneste rapport 'Far og barn' sætter Julie fokus på den nyeste forskning om fars betydning for børns tidlige udvikling og trivsel. Hvilke forhold kan udfordre far-barn-relationen? Og hvordan udvikler vi indsatser, der bedste imødekommer fædre?
 • Anna Helene Mollerup, chefkonsulent, Socialt Udviklingscenter SUS.
  På baggrund af SUS’ erfaringsopsamling om arbejdet med fædregrupper i Frederiksberg, Ringsted og Thisted Kommuner sætter Anna fokus på fædre, der har brug for støtte i det tidlige forældreskab. Hvad efterspørger fædrene selv? Og hvordan udvikler man en indsats, der appellerer til fædre?
 • Mikkel Borg Rasmussen, psykolog og fædregruppeleder, Frederiksberg Kommune. Kenneth Saugstrup Christensen, sundhedskonsulent og fædregruppeleder i Thisted Kommune. Erik Bloch Gregersen, terapeut og fædregruppeleder, Ringsted Kommune.
  Hvordan foregår arbejdet med fædregruppetilbud i praksis? Erfaringer fra projekt 'Fædre på Forkant' om udvikling og afprøvning af fædregruppetilbud i Frederiksberg, Thisted og Ringsted Kommuner

Det praktiske
Den 12. november 2019 kl. 14:30-17:30
Københavns Professionshøjskole
Sigurdsgade 26 
2200 København N

Vi byder på en lille forfriskning undervejs.

Seminaret er gratis men kræver tilmelding.

Hent programmet her: