Opret event

Temadag: God ledelse i arbejdet med at forebygge vold

  • Hvad: Konference
  • Hvor: Odense koncerthus, Claus Bergs Gade 9, 5000 Odense
  • Startdato: 04.12.19 10:00
Tilmeld

Hvad er god ledelse i det voldsforebyggende arbejde? Hvilke dilemmaer er der i hverdagen, og hvordan håndterer du dem?

Det er overskrifterne for temadagen om god ledelse i arbejdet med at forebygge vold i sociale tilbud. Dagen henvender sig til ledere og afdelingsledere i botilbud, plejecentre, væresteder m.fl. og til deres ledere i forvaltninger.

Gennem oplæg, dialog og refleksioner sætter vi fokus på, hvordan lederen i henholdsvis botilbuddet og forvaltningen kan styrke arbejdet med at forebygge og håndtere voldsomme episoder på arbejdspladsen. Hvordan ledelse og medarbejdere sammen kan skabe en læringskultur i forhold til at forebygge konflikter og vold. Og hvad der botilbudslederens og den kommunale leders rolle, når det gælder om at skabe et trygt arbejdsmiljø for medarbejderne og et trygt levemiljø for borgerne.

To ledere giver deres perspektiver på god ledelse i praksis. Programmet er sammensat, så der er også er god tid til at sparre og udveksle erfaringer med lederkolleger.

Oplæg
Fra mistrivsel til trivsel på botilbuddet / ved botilbudsleder Kenneth Sandell Henriksen fra Tuesten Huse i Aarhus Kommune

Den gode ledelse når faglighed, kvalitet, økonomi og politik skal kombineres / ved Dorthe Rokkedal, forløbschef for hjerneskadeområdet i Odense Kommune

Det praktiske 
4. december 2019 kl. 10-15.30
200 kr. – inkl. bogen Konflikter og vold – en faglig udfordring (2. rev. udgave, 2018)
Tilmelding: Senest den 10. november.

Temadagen arrangeres af Vold som Udtryksform, et initiativ under Socialt Udviklingscenter SUS. 

Hent programmet her: