Opret event

Innovationsdagen 2019

  • Hvad: Konference
  • Hvor: Fængslet i Horsens, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
  • Startdato: 05.09.19 09:15
Tilmeld

COK og COI byder velkommen til Innovationsdagen 2019 - en dag, hvor vi sammen fejrer og deler det gode innovationsarbejde, der sker i den offentlige sektor. 

Og der er nok at fejre, for der er masser af innovationsaktivitet i hele landet og på tværs af kommuner, regioner og staten. Løsninger, som overrasker ved deres værdi, deres enkelthed og deres nyskabelse. Løsninger, som gør, at vi i morgen løser de offentlige opgaver bedre og mere effektivt, end vi gjorde i går. 

Se dagens program

På innovationsdagen får du mulighed for at udforske offentlig innovation på nærmeste hold. Du vil opleve debatter, der stiller skarpt på samarbejder om offentlig innovation, et panel af toneangivende aktører, inspirationsoplæg fra offentlige ledere og medarbejdere, hvis innovation er indstillet til NYT SAMMEN BEDRE-prisen og hverdagsinnovationsprisen, og du er naturligvis med, når juryen kårer vinderne. 

Du får helt konkrete eksempler på hverdagsinnovation – små ideer, som forbedrer hverdagen – som du kan tage med hjem, fintune til din egen organisation og implementere til gavn for medarbejdere, borgere og brugere. Du får COI´s innovationshåndbog NYT SAMMEN BEDRE med hjem, som giver gode råd, værktøjer, eksempler på og viden om innovative samarbejder i den offentlige sektor.

Du kan desuden også høste viden og inspiration i to faglige oplæg med innovationsekspert Christian Bason og spredningsforsker Kjell Arne Røvik (NO)

Christian Bason er innovationsekspert og har en fortid som chef for regeringens innovationsteam og medlem af EU-kommissionens ekspertgruppe om offentlig innovation. I dag er han direktør i Dansk Design Center og medlem af regeringens Udfordringspanel om offentlig fornyelse og digitalisering. 

På konferencen giver han sit bud på, hvor offentlig innovation er henne nu, og hvorfor vi aldrig må stoppe med at innovere i den offentlige sektor. Han løfter også sløret for, hvad det kræver af offentlige medarbejdere og ledere at levere innovative løsninger, som forbedrer samfundet. 

Kjell Arne Røvik (NO) er professor ved Tromsø Universitet og er en af Europas førende forskere i spredning af viden, ledelse og innovation.

På konferencen fortæller han, hvordan gode ideer kan rejse fra organisation til organisation, hvis man blot hjælper dem lidt på vej. Han anbefaler tyveri, kopiering og efterligning som stærke værktøjer til at sprede innovation, og han giver tips til, hvordan du kan stjæle ideer fra konferencen, implementere dem hjemme og være med til at sprede god innovation. 

Og endelig får du mulighed for at give din stemme til kende: Hvilken af de mange gode hverdagsinnovationer, du er stødt på i løbet af dagen, fortjener særlig anerkendelse. Hvem vinder hverdagsinnovationsprisen?

Se dagens program

Events