Opret event

Fælles om bedre velfærd

  • Hvad:
  • Hvor: Professionshøjskolen Absalon, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde
  • Startdato: 12.10.17 09:00
Tilmeld

'Fælles om bedre velfærd'

Konference om relationel velfærd i Region Sjælland

Velfærd er mere end kroner og øre. Regler og standarder. Processer og skemaer. Velfærd er levede liv. Relationer mellem mennesker. Muligheden for og hjælpen til at leve det liv, man kan og vil.

Derfor har Professionshøjskolen Absalon taget initiativ til konferencen ”Fælles om bedre velfærd”, der samler en lang række spændende mennesker for at dele viden og inspiration om den bevægelse, der tager det alvorligt, at nøglen til bedre velfærd ligger i forståelsen og anerkendelse af det, der sker mellem mennesker. I relationerne. Mellem de fagprofessionelle. Mellem de fagprofessionelle og borgere. Og ikke mindst borgerne imellem.

Konferencen omhandler alle de store velfærdsområder på tværs af fag og sektorer, så du som deltager kan få inspiration fra andre fag og sektorer og bidrage til udviklingen af relationel velfærd sammen med et bredt udsnit af velfærdsdanmarks aktører.

Program

Konferencen omhandler alle de store velfærdsområder og programmet designes sådan at indholdet går på tværs af fagområder, så du som deltager kan få inspiration fra andre fag og sektorer og møde et bredt udsnit af Velfærdsdanmarks aktører.

Professionshøjskolen Absalon har sit primære virke i Region Sjælland og derfor er det her, vi sætter det primære fokus. Tematikker og cases er dog generelle, så deltagere fra andre dele af landet er naturligvis meget velkomne.

Dagen vil bestå af oplæg fra eksperter i en kombination af foredrag, inspirationsoplæg og videndeling i mindre workshops.

Se hele programmet her: https://phabsalon.dk/det-sker/konferencer/konference-faelles-om-bedre-velfaerd/program/

MÅLGRUPPE:

Chefer, ledere, udviklingsansvarlige, fagkonsulenter og undervisere fra den offentlige sektor, private virksomheder, civilsamfundets organisationer, fonde og uddannelsesinstitutioner.