Opret event

Gratis oplæg om distribueret ledelse

  • Hvad: Gå-hjem-møde
  • Hvor: VIA, Campus Viborg, Prinsens Alle 2, 8800 Viborg
  • Startdato: 16.01.19 15:00
Tilmeld

16. januar 2019: Bliv klogere på begrebet distribueret ledelse - og bliv (måske) udfordret til at vende ledelsesbegrebet på hovedet.

Kom og hør om

​Distribueret ledelse er et diffust begreb, som giver os anledning til at overveje en række reelle spørgsmål for ledelse i skolen: Hvordan kan man få den pædagogiske ledelse til at række helt ud i opgaveløsningen? Hvordan kan man realistisk være faglig ledelse 'tæt på'? Og hvordan kan man lede med ressourcepersoner? Oplægget vil (måske) udfordre til at vende ledelsesbegrebet på hovedet og give et bud på, hvordan man kan gentænke sin ledelse gennem skolens ressourcepersoner.

Forum for ledelse i skolen ……er for alle os der er optaget af ledelse i skolen. Forum for ledelse i skolen er stedet hvor vi kan mødes og blive inspireret af oplæg og hinanden og hvor vi får mulighed for at drøfte, udveksle erfaringer og lufte meninger om noget af det vi er allermest optaget af. VIA er vært for arrangementerne og byder på oplægsholder, kaffe, kage og procesfacilitator. Du kan frit melde dig til et eller flere af arrangementerne.

Se programmet og tilmeld dig her:
https://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/uddannelsestilbud/konferenc...

Events