Opret event

Workshop i grafisk facilitering

  • Hvad: Workshop
  • Hvor: VIA, Campus Horsens, Chr. M. Østergaardsvej 4, 8700 Horsens
  • Startdato: 28.02.19 09:00
Tilmeld

Visualisering er et stærkt værktøj, når du vil skabe en fælles forståelse i en gruppe, når du vil formidle dit budskab skarpt og levende eller ”pitche” en god ide. Lær det nu!

Kom og hør om

​VIA efter- og videreuddannelse inviterer til en spændende dagsworkshop i grafisk facilitering. Grafisk facilitering bruges ofte til workshops, strategi -og forandringsprocesser, udviklings- og præsentationsmøder.

Om workshoppen

Workshoppen er for alle, der vil kommunikere klart og tydeligt. Både i forbindelse med møder, workshops, undervisning, projekter og lignende. Workshoppen er meget praksisorienteret og veksler mellem korte oplæg, øvelser og refleksioner På workshoppen lærer du bl.a. at: tegne en række stærke ikoner der indfanger: processer, projekter, samarbejde, udvikling, steder etc få styr på og anvende det vigtigste tegnegear strukturere dit papir, så du får plads til det hele tegne simple agendaer og processer

Hvem hendvender workshoppen sig til?
Workshoppen henvender sig til dig, der har viden om facilitering eller arbejder med facilitering, møde- og/eller procesledelse i dit daglige virke.  

Tid og sted
Da det er begrænset deltagerantal (max 16 deltagere) på workshoppen, afholder vi samme workshop d. 23.maj 2019

Workshop 1: Torsdag 28. februar 2019, kl. 9.00-16.00

Workshop 2: Torsdag 23. maj 2019, kl. 9.00-16.00

Se programmet og tilmeld dig her: https://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/uddannelsestilbud/konferenc...

Events