Opret event

Workshop i grafisk facilitering

  • Hvad: Workshop
  • Hvor: VIA, Campus Horsens, Chr. M. Østergaardsvej 4, 8700 Horsens
  • Startdato: 23.05.19 09:00
Tilmeld

Visualisering er et stærkt værktøj, når du vil skabe en fælles forståelse i en gruppe, når du vil formidle dit budskab skarpt og levende eller ”pitche” en god ide. Lær det nu!

Kom og hør om ​

VIA efter- og videreuddannelse inviterer til en spændende dagsworkshop i grafisk facilitering. Grafisk facilitering bruges ofte til workshops, strategi -og forandringsprocesser, udviklings- og præsentationsmøder.

Om workshoppen

Workshoppen er for alle, der vil kommunikere klart og tydeligt. Både i forbindelse med møder, workshops, undervisning, projekter og lignende. Workshoppen er meget praksisorienteret og veksler mellem korte oplæg, øvelser og refleksioner På workshoppen lærer du bl.a. at: tegne en række stærke ikoner der indfanger: processer, projekter, samarbejde, udvikling, steder etc få styr på og anvende det vigtigste tegnegear strukturere dit papir, så du får plads til det hele tegne simple agendaer og processer ​

Hvem henvender workshoppen sig til?

Workshoppen henvender sig til dig der har viden om facilitering eller arbejder med facilitering, møde- og/eller procesledelse i dit daglige virke.

Se programmet og tilmeld dig her: https://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/uddannelsestilbud/konferenc...

Events