Vibeke Normann Andersen er ny direktør i Socialt Udviklingscenter SUS

SUS har ansat Vibeke Normann Andersen som ny direktør. Vibeke kommer fra en stilling som forsknings- og analysechef i VIVE.

Det er en stærk profil, der i det nye år sætter sig i direktørstolen i SUS. Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Vibeke Normann Andersen som den helt rigtige til at stå i spidsen for SUS fremover.

Bestyrelsesformand Ole Pass siger:

Socialt Udviklingscenter SUS - deler historier på DenOffentlige

Læs mere fra Socialt Udviklingscenter SUS. Det er gode cases og tankevækkende historier lige her.

- Jeg er særdeles glad for, at Vibeke Normann Andersen skal være med til at videreføre og udvikle SUS. Vibeke er en dygtig og erfaren leder, hun har stor erfaring med forskning, evaluering og rådgivning og et solidt kendskab til socialområdet og konsulentverdenen. Med Vibeke i spidsen er SUS godt rustet til at fortsætte og styrke indsatsen for at skabe nye velfærdsløsninger for socialt udsatte mennesker. Jeg ser frem til samarbejdet. Samtidig vil jeg gerne takke SUS’ grundlægger og afgående direktør Per Holm for hans store indsats gennem de seneste næsten 27 år.

Fra VIVE til SUS

Vibeke Normann Andersen kommer til SUS fra VIVE, hvor hun er chef for afdelingen for styring, organisation og ledelse. Hun har tidligere været lektor og institutleder ved Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet. Hun har arbejdet flere år i konsulentbranchen i BDO Consult og NIRAS. De seneste fem år har hun været forsknings- og analysechef i hhv. KORA og VIVE, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.

Vibeke Norman Andersen har første arbejdsdag i SUS den 2. januar 2019 – og hun glæder sig:

- Jeg ser i den grad frem til sammen med medarbejderne i SUS at holde fast i og videreudvikle den platform, SUS har på det sociale område samt de relevante tværgående områder. SUS gør et vigtigt arbejde med at udvikle og forankre nye og fagligt velfunderede velfærdsløsninger i nært samspil med borgere og professionelle. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et hold, der arbejder med så væsentligt et formål.

Vibeke Normann Andersen er uddannet cand.scient.adm., MA in Politics og ph.d. i Statskundskab. Hun er 50 år og bor i Odense.

Emneord: Socialt Udviklingscenter SUS, Vibeke Normann Andersen, Socialområdet, Ledelsesavisen, Forskning, 221118
Socialt Udviklingscenter SUS på DenOffentlige.dk Socialt Udviklingscenter SUS er i verden for at forbedre den. I tæt samspil med borgere og professionelle udvikler vi nye, stærke sociale løsninger. Vores mål er at forbedre livskvaliteten for ...
Aktivitet: Artikler: 74 | Events: 36 | Kompetenceområder: 7

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også

 • 06.12.18 Social
  Den Sociale Investeringsfond er vedtaget: 80 mio kr til helhedsindsats

  Ny social investeringsfond bliver styret af Folketingets interesser og skal med en bevilling på 80 millioner skabe nyt marked for sociale investeringer på et område, der årligt koster 100 milliarder kroner.

 • 28.11.18 Sundhed
  Regioner støtter uafhængig forskning

  7 millioner kroner til uafhængig forskning skal nu omsættes til resultater for patienterne.

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.

 • 09.11.18 Bæredygtighed
  Forskere vil skabe bæredygtig kemi

  Aarhus Universitet er gået sammen med otte andre europæiske universiteter om at skabe grøn, bæredygtig og bionedbrydelig kemi med en produktionsmetode, der bruger lys og enzymer og ikke genererer affald. Det kan være skelsættende for en industri, der ellers er en af klodens mest forurenende.

 • 30.10.18 Sundhed
  Dokumenteret effektiv stressbehandling bringer syge tilbage i job

  Stress-forskernes behandlingsmetoder hjælper danskere tilbage til hverdagen - så effektivt, at Sundhedsstyrelsen nu anbefaler at flere kommuner bruger metoden, som er udviklet på Københavns Universitet..