Vibeke Normann Andersen er ny direktør i Socialt Udviklingscenter SUS

SUS har ansat Vibeke Normann Andersen som ny direktør. Vibeke kommer fra en stilling som forsknings- og analysechef i VIVE.

Det er en stærk profil, der i det nye år sætter sig i direktørstolen i SUS. Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Vibeke Normann Andersen som den helt rigtige til at stå i spidsen for SUS fremover.

Bestyrelsesformand Ole Pass siger:

Socialt Udviklingscenter SUS - deler historier på DenOffentlige

Læs mere fra Socialt Udviklingscenter SUS. Det er gode cases og tankevækkende historier lige her.

- Jeg er særdeles glad for, at Vibeke Normann Andersen skal være med til at videreføre og udvikle SUS. Vibeke er en dygtig og erfaren leder, hun har stor erfaring med forskning, evaluering og rådgivning og et solidt kendskab til socialområdet og konsulentverdenen. Med Vibeke i spidsen er SUS godt rustet til at fortsætte og styrke indsatsen for at skabe nye velfærdsløsninger for socialt udsatte mennesker. Jeg ser frem til samarbejdet. Samtidig vil jeg gerne takke SUS’ grundlægger og afgående direktør Per Holm for hans store indsats gennem de seneste næsten 27 år.

Fra VIVE til SUS

Vibeke Normann Andersen kommer til SUS fra VIVE, hvor hun er chef for afdelingen for styring, organisation og ledelse. Hun har tidligere været lektor og institutleder ved Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet. Hun har arbejdet flere år i konsulentbranchen i BDO Consult og NIRAS. De seneste fem år har hun været forsknings- og analysechef i hhv. KORA og VIVE, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.

Vibeke Norman Andersen har første arbejdsdag i SUS den 2. januar 2019 – og hun glæder sig:

- Jeg ser i den grad frem til sammen med medarbejderne i SUS at holde fast i og videreudvikle den platform, SUS har på det sociale område samt de relevante tværgående områder. SUS gør et vigtigt arbejde med at udvikle og forankre nye og fagligt velfunderede velfærdsløsninger i nært samspil med borgere og professionelle. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et hold, der arbejder med så væsentligt et formål.

Vibeke Normann Andersen er uddannet cand.scient.adm., MA in Politics og ph.d. i Statskundskab. Hun er 50 år og bor i Odense.

Emneord: Socialt Udviklingscenter SUS, Vibeke Normann Andersen, Socialområdet, Ledelsesavisen, Forskning, 221118
Socialt Udviklingscenter SUS på DenOffentlige.dk Socialt Udviklingscenter SUS er i verden for at forbedre den. I tæt samspil med borgere og professionelle udvikler vi nye, stærke sociale løsninger. Vores mål er at forbedre livskvaliteten for ...
Aktivitet: Artikler: 81 | Events: 46 | Kompetenceområder: 7

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 12.06.19 Ledelse
  Stress-forskernes ni anbefalinger til ledere om bedre arbejdsliv

  Otte stress-forskere har samlet ni gode råd til ledere, som gerne vil styrke produktivitet og trivsel for medarbejdere og hjælpe dem til et arbejdsliv i balance. Anbefalingerne er et supplement til arbejdet i regeringens Stresspanel, siger forskerne.

 • 02.06.19 Sundhed
  Mange er uden arbejde fem år efter hjernerystelsen

  En tilsyneladende banal hjernerystelse kan få langvarige konsekvenser – patienter med vedvarende smerter har nemlig markant større risiko for, at de fem år efter enten er arbejdsløse eller på førtidspension, viser ny stor undersøgelse.

 • 21.05.19 Ledelse
  Kommunernes sygefravær stiger svagt

  Nye tal viser, at sygefraværet i kommunerne steg i 2018 efter flere års fald. Særlig sosu'er er mere syge, mens pædagoger ligger stabilt. Regioner har haft samme tal for sygefravær i årevis.

 • 15.03.19 Social
  Mere helhed for borgerne: Social og beskæftigelse i en forvaltning

  Rådmand Kristian Würtz foreslår at forenkle organiseringen ved at lægge de to forvaltninger – Socialforvaltningen og Beskæftigelsesforvaltningen – sammen til én forvaltning under en fælles ledelse og med seks nye driftsområder, der sammenkobler de sociale og jobrettede indsatser til borgerne.

 • 16.03.19 Ledelse
  Klaus Majgaard: Bryd styring op i tre rum

  Vend styringen på hovedet, lyder det fra bl.a. Anders Bondo Christensen. Jamen, hvad nu hvis vi bryder den op og skaber tre rum, hvortil styringen skal tilpasses, foreslår Klaus Majgaard.