Virksomhedskonsulent står på viden fra socialformidleruddannelse

For virksomhedskonsulent har Diplomuddannelsen i socialformidling været vigtigt step til beskæftigelsesområde

- Jeg vil gøre en indsats for de mennesker, som mister deres arbejde, bl.a. på grund af nedslidning. Det er ikke bare tab af arbejde, men også tab af identitet, siger Bernt Andersen. Sådan sætter den tidligere fællestillidsrepræsentant hos Danish Crown ord på, hvorfor han i dag arbejder i et jobcenter.

Diplomuddannelsen i socialformidling var vejen til karriereskifte for fynboen. Danish Crown blev skiftet ud med et job som virksomhedskonsulent i Jobcenter Nordfyn, hvor han gennem flere år har hjulpet folk ud på arbejdsmarkedet.

Uddannelsen gav ham rygstødet af viden, så han kan finde løsninger

Karriereskiftet fra det private til det offentlige tilskriver Bernt Andersen i dag diplomuddannelsen.

- Uddannelsen har lært mig at bruge lovgivningen optimalt og finde løsninger, så flest muligt kommer hurtigt i arbejde, siger Bernt Andersen og fortæller:

- Det handler i høj grad om at forstå, hvordan loven og systemet grundlæggende virker på de borgere, som du skal hjælpe.

Vigtigt at bygge bro over kommunens og borgerens forståelser

- For mig at se evner uddannelsen at bygge bro, hvor du både forstår systemet fra det offentliges og fra borgerens side. Når du forstår, hvorfor der er mennesker, som giver op i mødet med systemet, så ved du også, hvordan du kan hjælpe, forklarer Bernt Andersen.

Mere information om Diplomuddannelse i socialpædagogik

 

Fakta om Diplomuddannelsen i socialformidling

Diplomuddannelsen i socialformidling giver deltagerne indsigt i sagsbehandling, udvikling af socialt arbejde. De får viden om arbejdsmetoder og rammer på beskæftigelsesområdet.

Uddannelsen udbydes af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og andre professionshøjskoler.

 

UCL på DenOffentlige.dk UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder uddannelser og bidrager til udvikling inden for pædagogik, sundhed, sociale fag, teknologi og business.  
Aktivitet: Artikler: 16 | Events: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også