Foto: Unsplash.com

Arbejd intelligent med kunderelationer

Sponsoreret

30/11/2021

Redaktionen

Annoncørbetalt indhold

Målgrupper og segmentering er nutidens buzz-words. Mange virksomheder har nemlig fået øjnene op for målgruppeanalyse, og den værdi der ligger i at udføre denne. At arbejde med kunderelationer via målgruppe og segmentering kan vise sig som en rigtig god forretning på langt sigt. Dette viser sig på flere måder:

  • Udvikl loyale kunder med et overblik over din portfolio
  • Find nye kunder via dybdegående kundeindsigt
  • Optimer ressourceforbruget ved at få værdifulde indsigter om dine kunder

Disse fordele er hurtige at implementere, og det kan gøres via ganske simple steps.

Kundeanalyser

Et af disse steps indbefatter at du foretager eller får foretaget en grundig kundeanalyse, som tager afsæt i nogle målgrupper som din virksomhed gerne vil vide noget mere om. Ved at definere din ønsket målgruppe, bliver du i stand til at gøre din markedsføring enormt stærk.

De fleste virksomheder har flere målgrupper, som de arbejder med. Ofte er det en primær og en sekundær, som ordet antyder er den primære den vigtigste. Den sekundære har dog stadig nogle egenskaber man er interesseret i, men den er ikke prioriteret så højt som den primære. Målgrupperne kan derefter segmenteres så det er muligt at ramme personerne med samme adfærd eller behov, en målgruppe kan defineres ud fra flere forskellige egenskaber, disse er de mest anvendte:

  • Geografi
  • Alder
  • Økonomi
  • Interesser
  • Behov

Ved at få foretaget analysen et andet sted, slipper du for at bruge tiden. Det kan være en tidssluger at analysere målgrupper, og få det gjort så grundigt at det kan skabe reelle indsigter.

Kundeindsigt hos Dun & Bradstreet

Med data fra Dun & Bradstreet, læs mere her, er du sikret troværdige informationer om dine kunder, der skaber indsigter som resulterer i at du kan få det maksimale afkast ud af dine kunderelationer. Med adgang til kundedata via Dun & Bradstreets løsninger kan du:

  • Få indsigt i fremtidige samt nuværende målgruppers adfærd
  • Et solidt beslutningsgrundlag så du kan udarbejde effektive marketing kampagner

Dun & Bradstreets database har adgang til mere end 90 millioner europæiske personer, og dermed får du et 360 graders overblik over dine kunder. Med denne indsigt kan du arbejde intelligent med at skabe stærke kunderelationer.

 De er desuden en af Europas mest anvendte og prominente virksomheder når det kommer til data platforme, de arbejder med smart data og tilbyder mange forskellige løsninger indenfor dette. Disse løsninger har de udbudt siden 1841, hvor de har hjulpet mange virksomheder med at skabe nye vækstmuligheder som har resulteret i et stærkt økonomisk fundament.

 

Mest Læste

Annonce