Bæredygtighed
Fantastisk nyhed - verdens største er i bedring
04/8/22
Great Barrier Reef har ikke haft det så godt i 36 år.
EU vil droppe krav for 1,5 mio. hektar jord for at sikre fødevareproduktion
25/7/22
Kravet bliver dog ikke helt skrottet - kun midlertidigt suspenderet.
17 organisationer klager til EU over Lynetteholmen
13/7/22
17 organisationer fra Østersølandene går nu til EU for at få stoppet Lynetteholmens blokering af vandgennemstrømning til Østersøen.
Klimahykleri: Sender 19 med fly til Folkemødet for at diskutere nedbringelse af CO2-udledning
17/6/22
Kravet om at gøre brug af miljøvenlige transportformer, synes kun at være noget, som Aarhus Universitet vil diskutere – og ikke følge selv.
"Civilisationen overlever måske ikke, hvad der er på vej"
25/5/22
Finansmanden George Soros frygter to ting: Ukraine er forløberen for tredje verdenskrig, og at verden ikke vil overleve det, der er på vej
Regeringen med gigantisk ny energiaftale
19/5/22
Med den kraftige vestenvind i håret og bølgerne fra Nordsøen brusende i baggrunden underskrev statslederne fra Tyskland, Belgien og Nederlandene en historisk ambitiøs fælleserklæring med statsminister Mette Frederiksen, der skal gøre Nordsøen til et grønt kraftcenter for hele Europa. Til sammen vil de fire lande mindst tidoble kapaciteten af havvind frem mod 2050.
Dan Jørgensens klimahykleri: Flyver 20 embedsmænd til miljøtopmøde med fokus på CO2-nedbringelse
16/5/22
Embedsmændene stod på det nærmeste i kø for at komme til et miljøtopmøde, hvor den danske klimaminister sammen med sin store delegation, gik til angreb på andres flyvning.
5 gode råd: Sådan sparer du op til 20 procent benzin
11/5/22
Benzinpriserne fortsætter rejsen mod skyerne, men der er faktisk mange penge at spare, hvis du bruger hovedet, når du sætter dig bag rattet.
Se videoen: Geder sættes ind mod naturbrande
11/5/22
Californien hærges årligt af tusindvis af naturbrande, og derfor sætter brandvæsnet i byen Paso Robles nu ind for at forebygge, at brandene kan brede sig, hvis uheldet er ude hen over sommeren. Og de bruger mange ekstra "brandbekæmpere".
Cradle to Cradle – din dokumentation på bæredygtige og genanvendelige hygiejneprodukter
27/3/18
100 % genanvendelige produkter i toiletrummet giver dig en cirkulær økonomi med omtanke for miljøet
Cheminova-rapport: Porøst depot sivede giftaffald
21/3/18
Intern Cheminova-rapport fastslår, at virksomhedens giftdepot ved Harboøre Tange var ”totalt gennemtæret” og muliggjorde udsivning af giftaffald. Alligevel blev Cheminova i 2016 fritaget for ansvaret.
Nu kan du få 5.000 kroner for det
09/3/21
Tidligere er du blevet spist af med med ‘småpenge’ når du ville skrotte din gamle dieselbil. Nu har regeringen dog valgt at hæve beløbet, så hvis du står med en ældre dieselbil der skal skrottes, så kan du nu få 5.000 kroner for det.
Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj
06/3/18
I 2016 lavede Teknologisk Institut en undersøgelse, som sammenligner vask af arbejdstøj i hjemmet med industriel vask på et Berendsen-vaskeri. Og resultatet er klart: Den industrielle vask er langt mere miljøvenlig end hjemmevasken.
Bæredygtighed – århundredets største udfordring og mulighed
23/1/18
Forskningsartikel af Steen Hildebrandt, som er ph.d. og professor emeritus ved Århus Universitet samt adjungeret professor ved CBS og Ålborg Universitet. Artiklen handler om bæredygtighed som århundredets største udfordring, og stiller spørgsmålet om det også er århundredets mulighed.
Se videoen: Geder sættes ind mod naturbrande
11/5/22
Californien hærges årligt af tusindvis af naturbrande, og derfor sætter brandvæsnet i byen Paso Robles nu ind for at forebygge, at brandene kan brede sig, hvis uheldet er ude hen over sommeren. Og de bruger mange ekstra "brandbekæmpere".

Tilmeld nyhedsbrev

Pressemedelser

Seneste blogindlæg

Cases