Foto: Unsplash.com
Foto: Unsplash.com

Fordelene ved content-marketing af høj kvalitet

Annonce

02/7/21 8:47

Redaktionen

Dette indhold er lavet i samarbejde med de sider der linkes til.

Content marketing er virkelig blevet et buzzord i de seneste år. Men hvad er det egentlig for noget, og hvilke fordele har en god content-marketingstrategi? Det vil denne artikel forsøge at give sine bud på. Læs videre, og bliv klogere på, hvad content-marketing egentlig er for noget, samt hvad fordelene ved at have god content-marketing er.

Hvad er content-marketing?

Content-marketing er et paraplybegreb, der dækker over mange forskellige, men forbundne ting. Content-marketing som en strategisk metode involverer produktionen og distributionen af modtagerorienteret marketingindhold, der har det overordnede formål at tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende kunder i en rentabel kunderelation. Kort fortalt og i simple vendinger kan man sige, at content-marketing handler om at producere godt og relevant indhold af høj kvalitet, fordi det sælger. Det sælger ved at puste til dine kunders købelyst og loyalitet, hvilket kan mærkes på de sorte tal på bundlinjen.

Fordelene ved god content-marketing

Herunder følger en liste over nogle af de vigtigste fordele ved at have en god content-marketingstrategi og ligeledes god implementering. Listen er ikke udtømmende, da der findes rigtig mange fordele ved content-marketing, men den skal fungere sådan, at du får et indblik i vigtigheden af god content-marketing.

  • Mere indhold til dine kunder på din hjemmeside. Jo mere indhold, desto mere grund til at blive hængende og læse videre. Når dine kunder bliver hængende, bliver de mere og mere fortrolige med lige netop dit brand samtidig med, at jo mere tid, de tilbringer på din side, desto større er chancen for, at de køber noget.
  • Forøget organisk søgetrafik. Hvis du skaber unikt, datadrevet indhold, der fascinerer og begejstrer dine potentielle kunder, vil du se et kæmpe boost i din organiske søgetrafik. Du skal selvfølgelig også have styr på de mere tekniske delkomponenter ved god SEO-praksis, men hvis det gode indhold er på plads, er du kommet langt med at få bedre og mere trafik din vej.
  • Udvid synligheden af dit brand. Når du skaber godt og relevant indhold til dine potentielle kunder, vil de med al sandsynlighed interagere med dette indhold (for eksempel i form af likes, delinger mv.). Det er alfa og omega, at dit indhold er så godt, at det fordrer en interaktion, men når du får den ønskede effekt, vil det give din virksomhed et kæmpe boost på dens synlighed, fordi dem, der interagerer, er med til at sprede dit budskab og dermed forøge din synlighed. Når du laver godt indhold, vil dine kunder også elske dig for det – for eksempel hvis du arbejder inden for det offentlige, hvor det at kommunikere er enormt vigtigt. Samtidig elsker Google godt indhold, så du vil formentlig rangere bedre på Google, hvis der er styr på dit content-marketingindhold.
  • Forbedr salget på din side. Dine primære opgaver med dit indhold er at engagere, informere, hjælpe og bringe værdi til dine læsere. Når der er styr på det, kan du bruge den tilbageværende plads til at pitche nogle af dine produkter eller services. Hvis det bliver gjort på en taktfuld måde, kan du nemt forøge antallet af konverteringer på din side og altså derigennem booste dine salgstal. Men husk ikke at lave dit indhold om til reklamer, det vil slå bagslag.

Giv content-marketing et skud

Nu er du blevet klogere på, hvad content-marketing er, samt på, hvordan det kan hjælpe dig som forretning. Dette er blot et lille udsnit af nogle af de vigtigste grunde til at dedikere sig til en god content-marketingstrategi. Der findes mange andre, men så kunne vi blive ved i en uendelighed. Læs selv videre på internettet, og bliv klogere på content-marketing – det vil gavne din virksomhed at have styr på lige netop dette.

 

Annonce