Foto: Annoncør
Foto: Annoncør

Sådan sikrer du dig, at din virksomheds varer bliver opbevaret godt

Annonce

14/6/21 2:06

Administrator

Sponsoreret indhold
 

Når man ejer en virksomhed, der sælger forskellige varer, er det vigtigt, at varerne opbevares godt og ordentligt, så man ikke risikerer nogen skader eller andet, der kan gå ud over det enkelte produkt. I sidste ende skal varerne jo ud til virksomhedens kunder, og derfor skal de selvfølgelig være i den bedst mulige stand. Der er mange ting, man selv kan gøre for at sikre sig den bedst mulige opbevaring af varer og produkter, men nogle typer af virksomheder har også nogle varer, der kræver lidt ekstra opmærksomhed og overvejelse, når det kommer til at opbevare dem bedst muligt.

Gør det selv eller få hjælp

Der er selvfølgelig intet i vejen for, at man selv opbevarer sin varer på eget lager, men er omstændighederne ikke lige til det, kan det være godt givet ud at finde hjælp til lige netop dette. Det kan eksempelvis være, at din virksomhed sælger produkter, der fylder rigtig meget, og at du dermed har brug for mere plads, end hvad du selv har til rådighed. Det kan også være, at dine varer skal opbevares under helt særlige forhold, som du ikke selv har ressourcer til.

Benyt dig af et lagerhotel

Med et lagerhotel kan du få al den hjælp, du har brug for til at få opbevaret dine varer og produkter. Kniber det med pladsen eller vil du gerne være sikker på, at virksomhedens varer bliver opbevaret bedst muligt, så er det helt klart et lagerhotel, du skal tage kontakt til. Ikke nok med at de kan opbevare dit varelager, du kan de også hjælpe dig med lagerstyring, pluk og pak af varerne og sørge for at sende dem sikkert afsted til dine kunder. Der er næsten ikke det, et lagerhotel ikke kan hjælpe med, og hos de fleste lagerhoteller kan du lave aftaler om at få opbevaret dine produkter efter produkternes behov.

Kaffe kræver god opbevaring

Sælger din virksomhed eksempelvis kaffe, så ved du med garanti allerede, at det skal opbevares på en helt bestemt måde. Som regel skal de nemlig opbevares mørkt og køligt for den bedste holdbarhed og den bedste smag, derfor er det essentielt, at der er styr på dette, så kunderne kan modtage dine produkter i god kvalitet.

Nå først en pakke med kaffe er åbnet, bør den opbevares mørkt og lukket tæt, så kaffen hverken får varme, lys eller ilt. Derudover bør den bruges inden for 1-2 uger efter åbning, eftersom kaffen indeholder mest smag i denne tidsperiode.

Lavazza - ægte italiensk espresso kaffe

Den italienske kaffe Lavazza er den mest solgte kaffe i Italien, hvorfor den går under sloganet “Italy´s Favorite Coffee”. Lavazza er grundlagt af Luigi Lavazza i 1895 i Turin i det nordlige Italien. Det var her, han begyndte at købe grønne kaffebønner, som han ristede og blandede efter forskellige opskrifter og hans kunders forespørgsler. Siden da har det udviklet sig til at blive en af det mest kendte mærker inden for kaffe og kaffebønner verden over.

Lavazza er i dag Italiens førende kaffeproducent, og kaffen drikkes og lyder i hele verden. Deres sortiment inkluderer stort set alle typer af kaffe fra alle steder i verden, og der importeres eksempelvis grønne kaffebønner fra Syd-, Central- og Nordamerika samt fra Asien og Afrika.

Vil du have mest ud af din Lavazza kaffe, så bør du købe de hele kaffebønner. Hele kaffebønner holder nemlig bedst på smagen og de forskellige aromaer i kaffen. Når kaffen er formalet, vil noget af den gode smag forsvinde, og derfor kan det være en stor fordel af kværne sine bønner selv lige inden brug, så du sikrer dig den bedste smagsoplevelse, når du drikker din hjemmebryggede kop kaffe.

Lavazza har kaffe til enhver smag og er perfekt til dig, der elsker en god, hjemmebrygget kop kaffe på lige netop det tidspunkt på dagen, hvor du nyder den allermest.

 

Annonce