Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Vil du være fri for uønskede ar, rynker og pigmentpletter?

Annonce

20/6/21 9:23

Redaktionen

Dette er annoncør betalt indhold

Ar, rynker og pigmentpletter er for mange en daglig gene og kan have stor indflydelse på ens selvtillid og udstråling. Hudbehandling med laser er yderst effektiv og efterlader huden glattere og mindre rynket. Overvejer du også at fjerne øverst nævnte gener? Så læs videre i denne artikel, hvor vi har samlet de vigtigste informationer om, hvad en laserbehandlingen er, og hvordan den virker.

Hvad er en laserbehandling, og hvordan virker den?

Formålet med en laserbehandling er at reparere huden og fjerne uønskede rynker, pigmentpletter og ar. Laseren bruges til at fjerne det øverste lag af huden, hvor ar, rynker og pigmentpletter er. Varmen får væsken i hudcellerne til at fordampe, og de yderste hudceller dør og skrælles af lag for lag. Når den nye hud dannes, vil den være fri for uønskede ar, rynker og pigmentpletter. Du skal dog være opmærksom på, at huden skal beskyttes mod sol efter en laserbehandling i cirka tre måneder. Behandlingen er derfor bedst og mest populær i vinterhalvåret og forårsmånederne.

Laserbehandling til ar, rynker og pigmentpletter

En særdeles velegnet laserbehandling, til svære og dybe rynker, solskadet hud, slap hud omkring øjnene, alderspletter og ar, er fraktioneret CO2-laserbehandling. Man behandler primært med denne type laser i ansigtet, men den kan også anvendes på hals, bryst og hænder. Laserbehandlingen udføres af erfarne hudlæger, som vejleder omkring behandlingsforløbet. Behandlingen foregår ved, at hunden opvarmes, således den trækker sig lidt sammen. Den vil danne nye elastiske og kollagene fibre, som dernæst øger fugtbindingen i huden, hvilket alt i alt giver en fornyet glans samt en mere ensfarvet hud.

Synlige og længerevarende resultater

Behandlingen fokuserer på små punkter i huden, som sikrer en hurtigere opheling og færre gener, da huden i de behandlede punkter heler op fra den omkringliggende hud. Vi anbefaler 2-3 laserbehandlinger med minimum en måneds interval. Ophelingen kan vare fra 3-7 dage, hvorefter man igen kan gå på arbejde. En del af resultatet ses efter en uge, men eftersom der sker en øget kollagendannelse, ser man yderligere resultat op til 4-5 måneder efter behandlingen. Resultatet holder i årevis og forsvinder først i takt med, at huden fortsat ældes.

 

 

Annonce