5 råd til at finde det billigste lån i Norge og Danmark

Sponsoreret

11/01/2019 12:18

Media Group Danmark ApS

I dag findes der utroligt mange måder at låne penge på og der findes et hav af gode muligheder, hvis du vil låne penge på nettet både i Norge og Danmark. Der kan være mange årsager til, at du lige pludseligt får brug for et lån på nettet, og det kan være utroligt svært at vide, hvad der er den bedste løsning.

Norge og Danmark kan tilsyneladende virke som to meget ens lande, men der er faktisk en del forskelle, når det kommer til at låne penge. Læs med her og få fem gode råd til at finde den billigste lånemulighed i Norge og Danmark, og undgå faldgruberne. Det kan være både nemt og hurtigt at få et lån online. Her fortæller vi dig hvordan.

1. Sæt dig godt ind i vilkårene for at få låne penge på nettet

For at få lov til at låne penge på nettet, er der altid en del vilkår, man skal opfylde først. Dette er vilkår, der kan variere lidt mellem lånesteder, men der findes også enkelte hovedregler, der gælder for næsten alle.

Der er først og fremmest en aldersgrænse, du skal opfylde for at få lov til låne penge på nettet. Her skal du lægge mærke til, at der er forskelle mellem Danmark og Norge, når det kommer til at låne penge online. Der er nemlig forskellige regler for markedsføring for lån i Danmark og Norge. Derfor er reglerne for selve lånet også lidt anderledes.

Du har blandt andet ikke lov til at markedsføre lån til en målgruppe af unge mennesker i Norge. Derfor kan man tit se at der er højere aldersgrænse for online udlån i Norge – i de fleste tilfælde er denne aldersgrænse 25 år. Tit er der krav om, at man skal have været statsborger i Norge eller Danmark i et bestemt antal år for at blive godkendt til denne låneform.

Der er også tit et krav om, at man skal have en folkeregisteradresse i det pågældende land. Man har hverken i Norge eller Danmark lov til at låne penge, hvis man har betalingsanmærkning eller er registreret som dårlig betaler i RKI. Man skal også have en bestemt indtægt for at få lov til at låne penge, men hvor høj en indtægt, det skal være, afhænger af, hvor meget du vil låne og i hvor lang tid.

2. Find ud af hvad dine behov er

Det er essentielt at kortlægge dine behov for et lån, inden du beslutter dig for, hvilken låneudbyder du eventuelt vil takke ja til. Der er mange forskellige behov, der afgør, hvad du har brug for i dit lånetilbud. Det er ikke alle, der skal bruge det samme, når det kommer til lån. Derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvad lige præcis du har brug for og finde et der er tilpasset dine behov.

3. Sammenlign og spar penge

Når man skal låne penge online, er der utrolig mange forskellige lånetyper at vælge mellem. Lån, som tilsyneladende kan tilbyde præcis det samme. Dette er dog ikke tilfældet, og derfor skal du altid sammenligne de forskellige lånemuligheder og hvilke du eventuelt ønsker at underskrive en låneaftale med. Der er mange tjenester, der tilbyder, at du kan sammenligne lån.

Når du sammenligner lånene, er du sikker på at få en oversigt over de forskellige vilkår der er gældende, og dermed se hvilket tilbud vil være det bedste for dig. Der kan være mange penge at spare på at få et samlet overblik over vilkårene for det billigste lån, idet det billigste lånetilbud for nogen ikke nødvendigvis er det billigste for dig.

Derfor er det helt essentielt at du får oversigt over, hvilke lån der rent faktisk findes og hvad vilkårene er. På www.forbrukslån.no kan du nemt sammenligne og få overblik over de forskellige muligheder og hvilke lån der er tilgengængelig for dig.

4. Lav en plan for tilbagebetaling af lånet

Når du har sammenlignet de forskellige lånemuligheder i Danmark og Norge, og fundet ud af hvilken låneleverandør du ønsker at låne penge fra, er det en god ide at lave en tilbagebetalingsplan for lånet, som du kan overholde. Dette er vigtigt for at undgå, at lånet bliver dyrere end nødvendigt.

De renter og omkostninger, du kan se, når du sammenligner lån, er forbeholdt, at du betaler lånet tilbage i henhold til den lånekontrakt, du underskriver med låneudbyderen. Denne kontrakt underskrives med NemID i Danmark og BankID i Norge.

5. Lån ikke flere penge, end du har råd til at betale tilbage

Dette virker måske som en selvfølge, men det er altid vigtigt ikke at låne flere penge end du rent faktisk kan betale tilbage. Hvis man ikke har mulighed for at betale lånet tilbage, bliver der pålagt dyre renter og gebyrer, som gør, at det tilsyneladende billige lån, bliver en dyr fælde.

Derfor er det vigtigt, at du kun optager det lånebeløb online, som du har råd til at betale tilbage også på sigt. Med disse fem råd i baghovedet, vil du kunne finde det billigste lån i Danmark og Norge.

Mest Læste

Annonce