Billeder til væggen – den oversete del af indretningen

01/01/2018 01:00

I dag går rigtig mange danskere op i indretningen af hjemmet. Vi læser boligmagasiner som aldrig før, og vi bladrer os igennem den ene Instragram-profil om boligindretning efter den anden. De fleste har helt styr på indretningen når det kommer til valget af sofaen, spisebordet, farven på væggene – men billederne til væggene, det er ofte et punkt som de fleste enten glemmer eller helt ser bort fra. Det er meget ærgerligt.

Boligindretningen er først komplet, når der er kommet billeder på væggen. Et hjem med store og bare hvide vægge indbyder bare ikke til samme hygge som et hjem, hvor væggene er dekoreret med flotte billeder.

 

Valget af billeder til væggen kan groft sagt deles op i enten plakater eller malerier. Hvad man er til er en smagssag. Det ene er et grafisk udarbejdet produkt det andet er et håndværk.

 

Vi har valgt at fremhæve to sider, der sælger henholdsvis plakater og malerier. Begge sider har et stort udvalg af billeder til væggen, der passer perfekt ind i den moderne Skandinaviske stil.

 

Minida.dk

Minida er en webshop, der sælger plakater. Webshoppen er under ét år gammel, men har alligevel et imponerende udvalg af plakater til enhver smag. Plakaterne hos Minida er primært designet til den Skandinaviske stil, og gør det perfekt i en hjem, der er indrettet herefter. Det vil sige manipulerede fotografier, sort/hvid farver og minimalistiske udtryk. Alle plakaterne trykkes og sendes fra Danmark og er i høj kvalitet. Minida har på nuværende tidspunkt mere end 100 forskellige plakater på deres webshop, og der kommer nye til hver måned. De har nemlig et hold af grafikere, der hele tiden arbejder på nye flotte og moderne plakat designs til siden.

 

Mynewart.dk

Mynewart er et online galleri, der har eksisteret i mange år, og er formentlig Danmarks største og mest velbesøgte galleri på nettet. Mynewart sælger håndmalede oliemalerier. Alle malerierne sælges til en pris, hvor alle kan være med. Mynewart’s motto er nemlig, at kunst er noget som alle skal have råd til. Du finder derfor ikke værker der koster 10, 20 eller 30.000 kroner. Langt de fleste ligger på omkring 1-1500 kroner. Alle malerierne er håndmalede og males af primært udenlandske kunstnere, der har helt styr på deres håndværk. Alle malerierne leveres gratis – ligesom returretten også er gratis, såfremt man ønsker at gøre brug af denne. Dette betyder, at man uden nogen risiko kan handle sit maleri hos Mynewart.

 

Der er selvfølgelig også andre sider, der sælger billeder til væggen – og der er ligeledes andre valgmuligheder end malerier og plakater. Disse er dog de to mest gængse ting at hænge på væggen, og udvalget af disse er også det, der er størst på nettet.

 

Vi anbefaler at man uanset hvad handler sine malerier og plakater i Danmark. Dels støtter man Danmark og dels slipper man for uventede skyhøje regninger for fragt, told, moms og hvad der ellers måtte kunne tilkomme. Ligeledes kan man gøre brug af dansk kundeservice og returret. Man er kort sagt i gode hænder.

 

Mest Læste

Annonce