Bent Hansen sygemeldt: Skal under kniven

16/5/12 9:03

Ritzau

Formanden for Danske Regioner, Bent Hansen, trækker sig midlertidigt fra økonomi- og trepartsforhandlingerne.

Formanden for Danske Regioner, Bent Hansen (S), er i behandling på Aarhus Universitetshospital, hvor han skal opereres den 25. maj.
Derfor har regionsformanden valgt at sygemelde sig indtil den 1. juli, hvorefter han går på ferie.
- Jeg er i behandling på Aarhus Universitetshospital og skal opereres den 25. maj. Jeg skal herefter forholde mig i ro i en måned, skriver Bent Hansen uden at meddele, hvad årsagen er til hans operation.
Danske Regioner ønsker ikke at uddybe, hvad Bent Hansen fejler, men oplyser, at han er i behandling på Kirurgisk afdeling P på Aarhus Universitetshospital.
Her behandles blandt andet sygdomme i mave og tarm - og sygdomme i skjoldbruskkirtlen.
I Bent Hansens fraværsperiode er Carl Holst i sin egenskab af næstformand fungerende formand for Danske Regioner.
- Jeg har foreslået, at bestyrelsen udpeger Ulla Astman til at indgå i Danske Regioners forhandlingsdelegation ved de forestående økonomiforhandlinger og trepartsforhandlinger, skriver regionsformanden.
Bent Hansen er ligeledes formand for Region Midtjylland. Her vil 1. næstformand Bente Nielsen være fungerende formand fra 25. maj til 1. juli.
/ritzau/
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.