Kristian Jensen: Venstre er stadig i krise

Politik

04/06/2014 07:04

Nick Allentoft

Den ophedede debat er skabt af kærlighed til Venstre, mener næstformanden, som vil genvinde vælgernes tillid.

Der er lang vej igen for Venstre, selvom partiets hovedbestyrelse er enig om at fortsætte med Lars Løkke Rasmussen som formand.

Det siger næstformand Kristian Jensen på et fælles pressemøde med Løkke efter et mere end syv timer langt krisemøde i hovedbestyrelsen.

- Vi har været i en krise, og vi kan et eller andet sted sige, at vi stadig er i en krise, for indtil vi får genvundet vælgernes tillid til os, så er vi i krise.

- Den første delmålsætning, vi skal nå, er at få genvundet vores medlemmer og tillidsfolks tillid til os, siger han.

Kristian Jensen ser frem til, at han og formanden nu skal ud i landet i bestræbelserne på genvinde medlemmernes tillid, hvoraf mange forud for hovedbestyrelsesmødet havde peget på netop næstformanden som ny formand. 

Læs også: Det siger de om Løkkes comeback

Kristian Jensen siger, at han - uden held - havde appelleret til, at kritikerne ventede med at ytre deres holdninger til hovedbestyrelsesmødet. 

- Der har været mange holdninger, der har været mange ord, og der har været rigtigt mange indlæg i dag. 

- Alligevel er det både min og Lars’ vurdering, at alle de indlæg, der er kommet, er kommet af kærlighed til Venstre. Ikke for at skade Venstre, ikke for at splitte Venstre, siger han.

Selvom Kristian Jensen selv har været bragt i spil som ny formand, så understreger han, at han gennem hele forløbet har haft tillid til Lars Løkke Rasmussen, og at han ikke på noget tidspunkt har været modkandidat til Venstre-formanden. 

Ved pressemødet stod han side om side med Lars Løkke Rasmussen og forsikrede, at de to nu skal arbejde tæt sammen. 

- Konklusionen er, at Lars og jeg i fællesskab vil forsøge at bringe det her parti tilbage i vælgernes bevidsthed, siger næstformanden.

/ritzau/

Mest Læste

Annonce