Tidligere minister bliver avisformand

03/4/12 7:45

Ritzau

Charlotte Sahl-Madsen bliver ny formand for Syddanske Medier, der står bag avisen JydskeVestkysten. Den tidligere konservative videnskabsminister, Charlotte Sahl-Madsen, bliver på generalforsamlingen den 15. maj valgt til ny bestyrelsesformand for Syddanske Medier.

Hun efterfølger advokat Arne Paabøl Andersen, der har været bestyrelsesformand siden 2009.

- Vi ved alle, at mediebranchen på mange måder er udfordret af ændrede adfærdsmønstre hos os forbrugere, nye teknologier og nye behov hos annoncørerne.

- Fremtiden for et regionalt mediehus som Syddanske Medier handler om at udbygge den lokale forankring og loyalitet og om at levere unikke tilbud til kunderne, siger Charlotte Sahl-Madsen i en pressemeddelelse.
Charlotte Sahl-Madsen har i hele sin erhvervskarriere beskæftiget sig med med oplevelsesøkonomi, digital udvikling og innovation.

Hun har taget uddannelser på Havard, MIT og Stanford, men har stort kendskab til det syd-, vest og sønderjyske område.

Hun har blandt andet været udviklingschef i Lego samt formand og direktør for Danfoss Universe. Hun er bosiddende i Høruphav på Als.

I februar 2010 blev hun videnskabsminister i VK-regeringen, men måtte forlade posten ved regeringsskiftet i oktober 2011. Hun blev ikke valgt ind i Folketinget ved valget.

I dag er hun direktør for Kunsthal Sønderborg, der skal formidle international digital kunst og fremvise de nyeste teknologier.

Syddanske Medier er ejet af Berlingske Media og Den Sydvestjydske Venstrepresse i fællesskab. Ud over JydskeVestkysten står Syddanske Medier bag radiostationen skala.fm samt flere ugeaviser og hjemmesider.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.