Tidligere minister bliver avisformand

03/04/2012 09:45

Ritzau

Charlotte Sahl-Madsen bliver ny formand for Syddanske Medier, der står bag avisen JydskeVestkysten. Den tidligere konservative videnskabsminister, Charlotte Sahl-Madsen, bliver på generalforsamlingen den 15. maj valgt til ny bestyrelsesformand for Syddanske Medier.

Hun efterfølger advokat Arne Paabøl Andersen, der har været bestyrelsesformand siden 2009.

- Vi ved alle, at mediebranchen på mange måder er udfordret af ændrede adfærdsmønstre hos os forbrugere, nye teknologier og nye behov hos annoncørerne.

- Fremtiden for et regionalt mediehus som Syddanske Medier handler om at udbygge den lokale forankring og loyalitet og om at levere unikke tilbud til kunderne, siger Charlotte Sahl-Madsen i en pressemeddelelse.
Charlotte Sahl-Madsen har i hele sin erhvervskarriere beskæftiget sig med med oplevelsesøkonomi, digital udvikling og innovation.

Hun har taget uddannelser på Havard, MIT og Stanford, men har stort kendskab til det syd-, vest og sønderjyske område.

Hun har blandt andet været udviklingschef i Lego samt formand og direktør for Danfoss Universe. Hun er bosiddende i Høruphav på Als.

I februar 2010 blev hun videnskabsminister i VK-regeringen, men måtte forlade posten ved regeringsskiftet i oktober 2011. Hun blev ikke valgt ind i Folketinget ved valget.

I dag er hun direktør for Kunsthal Sønderborg, der skal formidle international digital kunst og fremvise de nyeste teknologier.

Syddanske Medier er ejet af Berlingske Media og Den Sydvestjydske Venstrepresse i fællesskab. Ud over JydskeVestkysten står Syddanske Medier bag radiostationen skala.fm samt flere ugeaviser og hjemmesider.

Mest Læste

Annonce