Ny app gør det nemmere at finde sundhedsjobbet

23/01/2013 10:32

Administrator

Danske Regioner har netop lanceret app’en Sund-job, der giver en samlet indgang til alle relevante sundhedsjob i regionerne. Sundhedsuddannede kan dermed hurtigt og nemt søge efter drømmejobbet via deres smartphone.

Nu får danskere med en sundhedsuddannelse endnu nemmere ved at finde det rigtige job. Den nye, gratis app Sund-job giver overblik over alle relevante jobopslag inden for sundhedsområdet i regionerne, og den jobsøgende kan hurtigt oprette en søgeagent, som giver besked med det samme, når det rigtige job slåes op.

Sund-job-app’en er udviklet af Danske Regioner. Den opdateres løbende med nye sundhedsjobs fra landets fem regioner, og på den måde har man altid adgang til alle jobopslag på sin smartphone. Det er ikke mindst en fordel for de mange danskere, der bruger telefonen til at surfe på nettet med.

- I Danske Regioner har vi meget fokus på at tiltrække kvalificeret sundhedspersonale. Det har vi indtil videre gjort gennem samarbejdet om regionernes syv sundhedsjobportaler. Nu tager vi næste skridt i erkendelse af, at det også vigtigt at være tilgængelig for brugerne, når de er på farten. App’en er en service – en måde at møde jobsøgerne der, hvor de er, siger projektleder på Sund-job, Dennis Pihl Thomsen fra Danske Regioner.

Søg på geografi og speciale
Sund-job ligger i forlængelse af sundhedsjobportalerne, som i dag eksisterer for faggrupperne: læge, lægesekretær, sygeplejerske, bioanalytiker, radiograf, ergoterapeut, fysioterapeut samt social- og sundhedsassistent. Den nye app giver en samlet indgang til alle sundhedsjobs i de fem regioner, og man kan nemt og hurtigt søge både på geografi, speciale og jobtype fx en lederstilling.

Interessante jobopslag kan gemmes på en favoritliste, eller de kan deles med vennerne via mail eller Twitter. Derudover kan man oprette en søgeagent og lade app’en søge for sig. Når et relevant job, der matcher ens kriterier, bliver slået op, får man automatisk en besked på telefonen.

App’en Sund-job kan hentes gratis i App Store og Android Market.

Om sundhedsportalerne
Dansker Regioner har i alt syv jobportaler inden for sundhedsvæsnet: www.laegejob.dk, www.sygeplejejob.dk, www.radiografjob.dk, www.laegesekretaerjob.dk, www.sosu-job.dk, www.ergo-fysioterapeutjob.dk og www.bioanalytikerjob.dk.

Jobportalernes årlige driftsbudget er på 1,3 millioner kroner, som finansieres af regionerne, Grønland, Færøerne og forskellige institutioner på sundhedsområdet. Den første jobportal, som henvendte sig til læger, blev iværksat i 2001, og siden er andre faggrupper inden for sundhedsvæsnet kommet til.

Mest Læste

Annonce