Medarbejder sigtet for blufærdighedskrænkelse

30/5/12 1:25

Niels Buch Johannsen

Østjyllands Politi har valgt at sigte en medarbejder fra et dagtilbud i den nordlige del af Aarhus mistænkt for blufærdighedskrænkelse af et barn. Sigtelsen kommer, efter at politiet har foretaget videoafhøring af et barn, hvis forældre havde henvendt sig til Børn og Unge med mistanke om overgrebet. Den nu sigtede medarbejder er ligeledes blevet afhørt i sagen.

Den pågældende medarbejder har siden mistanken blev kendt, været fritaget for tjeneste og har siden ikke været i institutionen. Den pågældende har ikke tidligere været ansat i andre institutioner i Aarhus Kommune.

Forældre og øvrige medarbejdere i den pågældende institution er orienteret om anmeldelsen, og der vil i den kommende tid være ekstra opmærksomhed på institutionen, fortæller børn- og ungechef Ole Kiil Jakobsen.

”Politiet har vurderet sagen og sigtet den pågældende medarbejder. Vores opgave er at sikre en tryg hverdag for børn og voksne i alle vores institutioner, og i den kommende tid gælder det naturligvis i særlig grad i den pågældende institution,” siger Ole Kiil Jakobsen.

Yderligere informationer:
Områdechef Thorkil Andersen 2920 3691

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.