Stadsdirektør Niels Højberg er Årets Kommunale Beslutningstager

Ledelse

25/11/11 12:16

Niels Buch Johannsen

For andet år i træk har topbeslutningstagere fra hele landet peget på Niels Højberg som Årets Kommunale Beslutningstager.

Niels Højberg, stadsdirektør Aarhus Kommune, er torsdag den 24. november blevet kåret som Årets Kommunale Beslutningstager. Kåringen fandt sted i forbindelse med konferencen StrategiTorvet arrangeret af Management Events med deltagelse af omkring 150 top-beslutningstagere fra landets kommuner.

Læs Niels Højbergs indlæg i Effektiviserings-stafetten

 

Management Events har op til konferencen bedt et stort antal kommunale beslutningstagere om at nominere tre ledende personer til prisen som Årets Kommunale Beslutningstager.
For andet år i træk opnåede Niels Højberg flest stemmer i kåringen.
”Det er en fornøjelse at arbejde sammen med en så kompetent direktør”, siger borgmester Jacob Bundsgaard, og fortsætter:
”Kåringen er også en anerkendelse af de mange dygtige medarbejdere i Aarhus Kommune. At Niels Højberg er kåret for andet år i træk er helt usæd-vanligt, og vidner om hans unikke kvaliteter som leder. I Aarhus formår vi at fastholde en dagsorden om vækst, høj service og innovation, selv om vi lever i en turbulent verden. Jeg tror det har betydning for de, der har peget på Niels Højberg.”
Den 57-årige Niels Højberg har været stadsdirektør i Aarhus siden december 2008 og har tidligere arbejdet i Budgetdepartementet, været kommunaldirektør i Ringkøbing Kommune, direktør for skole- og socialområdet i Ringkjøbing Amt, amtsdirektør i Viborg Amt, amtsdirektør i Fyns Amt, administrerende direktør i Region Syddanmark og senest universitetsdirektør ved Aarhus Universitet

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.