Rigtige mænd går til lægen

Velfærd

20/8/13 9:38

Freja Eriksen

Mænd er for dårlige til at gå til lægen, og kommer derfor senere i behandling, hvis de bliver ramt af sygdom, end kvinder gør det. Det kan få store konsekvenser. Derfor skal mænd kende de advarselstegn, som de skal reagere på.

Det er bedre at gå til lægen en gang for meget end en gang for lidt. Mænd er ikke alt for gode til at gå til lægen og tænker måske, at symptomerne går over af sig selv. 

Men et besøg hos lægen kan have stor betydning. Jo tidligere du kommer, jo bedre er muligheden for at komme hurtigt i behandling, hvis det viser sig, at du har brug for det. 

Derfor er det vigtigt, at du tager dine symptomer alvorligt og går til lægen så hurtigt som muligt, hvis du oplever nogen af de nævnte symptomer.

Måske er det ikke noget alvorligt, men så er du blevet tjekket, og så skal du ikke gå og tænke mere på det.  

Vi har ”taget pulsen” hos Billund Kommunes Social og Sundhedsudvalgsformand Kai Bayer med hensyn til, hvornår han vil opsøge lægen ved sygdomssymptomer.

Social og sundhedsudvalgsformand Kai Bayer

 

Læs mere: 

Sundhedsstyrelsens kampagne "Rigtige mænd går til lægen"

Kræftens Bekæmpelse

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.