Lars Møgeltoft Poulsen ny komdir på Fanø

29/06/2012 12:16

Fanø Kommune

Byrådet på Fanø valgte torsdag den 28. juni 2012 den 53-årige Lars Møgeltoft Poulsen fra Vejle som ny kommunaldirektør. Han tiltræder 1. august. Lars Møgeltoft Poulsen efterfølger Lars Olsen, der er tiltrådt en nyoprettet stilling som direktør i Videnscenter for Kystturisme.

Der var 22 ansøgere til stillingen som ny kommunaldirektør i Fanø Kommune og ansøgerfeltet var stærkt.

Vi er stolte over at så mange kvalificerede mennesker havde lyst og mod til at ville arbejde med de udfordringer og fordele vi har her på Fanø, og Lars Møgeltoft Poulsen er klart et tilvalg for os. Når vi har valgt at åremålsansætte Lars Møgeltoft Poulsen i en periode på 6 år er det fordi vi er sikre i vores valg. I Lars Møgeltoft Poulsen får vi en kommunaldirektør, der har baggrunden i orden som jurist og med mange års erfaring som topchef i den kommunale verden. Lars Møgeltoft Poulsen har også erfaring som kommunaldirektør på en ø, dog en noget større ø end Fanø, nemlig i Grønland, siger Borgmester Erik Nørreby.

Den nye kommunaldirektør er cand. jur. fra Aarhus Universitet og kommer aktuelt fra stillingen som social- og sundhedsdirektør i Billund Kommune.

Lars Møgeltoft Poulsen ønskede nye udfordringer i forbindelse med at hans åremålskontrakt i Billund udløb og vi ønsker både ham og Fanø tillykke. Vi siger i Billund farvel til en direktør, der har været vellidt både hos medarbejdere, i direktionen og i det politiske system. Lars har haft fokus både på drift og udvikling og som direktør været med til at tænke nye veje, siger Billunds Borgmester, Ib Kristensen.

Inden ansættelsen i Billund Kommune har Lars Møgeltoft Poulsen haft en karriere i såvel den private som den offentlige sektor. I privatlivet er han gift og har 3 børn i alderen 19 til 26 år.

Jeg glæder mig rigtig meget til at lære Fanø og dens beboere at kende, og for mig står Fanø med sin selvstændighedstrang og udviklingspotentiale som noget af det mest spændende jeg kan forestille mig, siger Lars Møgeltoft Poulsen.
 

Mest Læste

Annonce