Økonomidirektør fra Hillerød bliver kommunaldirektør i Furesø

26/04/2012 13:41

Furesø Kommune

Onsdag aften besluttede Furesø Byråd, at den 42-årige Rasmus Bjerregaard fra 1. juni skal være Furesø Kommunes nye kommunaldirektør.

Rasmus Bjerregaard kommer fra en stilling som direktør i Hillerød Kommune med ansvar for økonomi, HR, personale, digitalisering, ejendomsområdet, drift og service samt dele af det tekniske område. Han har været i Hillerød siden 2009.

Det er således en mand med de rette kompetencer, der nu er udvalgt til at sætte sig i kommunaldirektørens stol i Furesø Kommune.

”Vi glæder os meget til at starte samarbejdet med Rasmus Bjerregaard. Vi er sikre på, at Rasmus sammen med byrådet og borgerne kan være med til at videreudvikle Furesø Kommune. Rasmus er en erfaren leder med stor indsigt i økonomistyring, effektivisering og nyudvikling – præcis hvad vi fokuserer på her i kommunen”, siger borgmester Ole Bondo Christensen.

Stærk profil
Furesøs nye kommunaldirektør er uddannet cand. scient. pol. fra Københavns Universitet og har tidligere været blandt andet specialkonsulent i Finansministeriet, sekretariatschef i Indenrigs- og Sundhedsministeriet, økonomichef i Københavns Kommune og senest altså direktør i Hillerød Kommune.

Rasmus bor i Helsingør med sin hustru Trine Ferdinand. Sammen har de to børn på 9 og 13 år. Han overtager posten som kommunaldirektør efter Klaus Majgaard, som stoppede i marts.

Mest Læste

Annonce