Borgmester lykønskede Danmarks bedste lærer

07/6/12 9:20

Greve Kommune

Danmarks bedste lærer hedder Gitte Johl Iversen og kommer fra Krogårdskolen i Greve. Titlen har hun fået i ugebladet Ude & Hjemme’s læserkonkurrence efter indstilling fra egne elever og deres forældre. Torsdag var borgmester Hans Barlach forbi skolen med tale, blomster og gave.

Lærer Gitte Johl Iversen, Krogårdskolen, er netop kåret som Danmarks bedste lærer i ugebladet Ude & Hjemme’s store læserkonkurrence. I den anledning ønskede borgmester Hans Barlach tillykke med gave og blomster ved et arrangement på Krogårdskolen torsdag morgen. I talen til Danmarks bedste lærer, Gitte Johl Iversen, sagde borgmester Hans Barlach blandt andet:

”Jeg er meget stolt over, at den titel går til en medarbejder her i Greve Kommune. Nok er vi ikke noget stort land, men det er dog alligevel en præstation at blive kåret som den bedste i et felt med mere end 50.000 potentielle kandidater til titlen. Så mange lærere er der nemlig i de danske folkeskoler, og det er altså blandt alle disse, at du i ugebladet Ude & Hjemme’s læserkonkurrence får en flot 1. plads. Det kan du med al mulig grund være stolt over!”

”Det er jo ikke første gang, at en lærer her fra Krogårdskolen udmærker sig med at vinde en titel på det ene eller andet område. Det kan selvfølgelig være en tilfældighed, men jeg tror det nu ikke. Nej, jeg tror, at det handler om, at også de voksne her på skolen trives rigtig godt, og har en ledelse, som forstår at anerkende og værdsætte den enkelte lærers stærke sider. Bliv ved med det, for det er godt for alle medarbejdere, og ikke mindst for eleverne, som jo er dem, der nyder godt af de dygtige læreres arbejde”.

Ved arrangementet deltog udover borgmester Hans Barlach også eleverne i skolens 4. til 9. klasse, skoleleder Lise-Lotte Havbo Hansen og skolechef Charlotte Groftved, Greve Kommune.

Læs mere om Danmarks bedste lærere på http://www.udeoghjemme.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce