Hugo Pedersen stopper som kommunaldirektør

Politik

22/01/2014 07:09

Freja Eriksen

Efter succesfuldt at have gennemført en række administrative reformer i Gribskov Kommune har kommunaldirektør Hugo Pedersen valgt at fratræde.

Borgere og ansatte i Gribskov Kommune skal have ny øverste chef for kommunens administration.

Det sker, fordi Gribskov Kommunes kommunaldirektør, Hugo Pedersen, har valgt at fratræde sin stilling efter at have løst en række vigtige opgaver med reformer af kommunens administration.

Borgmester Kim Valentin (V) siger:

”Jeg vil gerne beklage kommunaldirektørens beslutning, fordi Gribskov i de seneste to år har haft stor glæde af Hugo Pedersens kompetencer og indsats. Jeg respekterer selvfølgelig, at han er kommet til den beslutning, og ønsker ham alt det bedste fremover”.

Kommunaldirektør Hugo Pedersen meddelte i dag økonomiudvalget sin beslutning på dagens møde.

Kommunaldirektøren har i de seneste to år haft fokus på en række konkrete udviklingsprojekter, som han blev ansat til at løse. Én af opgaverne var at indføre en helt ny struktur i kommunens administration, så Gribskov Kommune fortsat kan levere velfærd på et højt niveau til borgerne trods presset på kommunernes økonomi.

En anden opgave har været at fokusere den strategiske indsats i Gribskov Kommune. Det har betydet, at kommunen nu styres efter strategiske årsplaner, som sætter retningen for hele kommunens organisation.

Desuden er den økonomiske styring af Gribskovs økonomi kommet i strammere tøjler, fordi kommunen nu arbejder med en ny budgetproces og en mere moderne økonomistyring.

”De opgaver, som jeg for to år siden blev ansat til løse på den korte bane, er nu løst. Det har for mig været en anledning til at vurdere min jobsituation. Og derfor har jeg besluttet mig til at prøve min viden og kompetencer af på nye opgaver, siger kommunaldirektør Hugo Pedersen.

Kommunaldirektøren fratræder ved udgangen af februar.

Mest Læste

Annonce