Ny direktør i Gribskov Kommune

Ledelse

29/04/2014 10:00

Freja Eriksen

Fra den 1. juni 2014 er Mette Bierbaum ansat som direktør for social- og sundhedsområdet.

Direktørstillingen besættes for at styrke udviklingen og styringen på social- og sundhedsområdet i Gribskov Kommune.

Et centralt fokus for direktøren er at realisere ambitionerne i et meget omfattende udbud som omfatter hele kommunens plejecenterdrift, hjemmepleje, genoptræningsområdet , madservice og to sociale botilbud. Derudover er et centralt fokus, at Gribskov Kommune er med i front i forhold til at udvikle de nære kommunale sundhedsopgaver såvel lokalt som sammen med regionen og andre kommuner. Endelig er et fokus for direktøren, at Gribskov Kommune på socialområdet sikrer tilbud til såvel egne borgere som andre kommuner, der er konkurrencedygtige og robuste og leverer høj faglig kvalitet.

Konstitueret kommunaldirektør Henrik Nielsen udtaler i forbindelse med direktøransættelsen;

"Med Mette Bierbaum som en del af direktørgruppen styrker vi den overordnede ledelse i Gribskov Kommune med strategiske kompetencer indenfor de store borgerettede velfærdsområder og den fortsatte styringsdagsorden vi står overfor. Samtidig får vi med med Mette et væsentligt bidrag til at videreudvikle social- og sundhedsområderne med blik for behovet for at gå nye veje på de kommunale velfærdsområder, ikke mindst i samspil med aktive borgere og civilsamfund til gavn for kommunens borgere".

Mette Bierbaum har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.scient.pol suppleret med ledelsesudvikling og har arbejdet i flere stillinger i den offentlige sektor bl.a. i centraladministrationen og inden for uddannelsesområdet.

Ansættelsen af Mette Bierbaum blev godkendt af Byrådet den 28. april 2014.

Mette Bierbaum har siden 1. august 2013 været konstitueret i stillingen.

Inden da har Mette Bierbaum været ansat som chef på social- og sundhedsområdet siden 2008 og er oprindelig ansat i det daværende Græsted-Gilleleje Kommune i 2004.

Mette Bierbaum er 44 år og bor i Gilleleje sammen med sin mand, der er chef i Gentofte kommune og deres tre børn.

 

Mest Læste

Annonce