Peter Rymann Johansen fra Ishøj til Haderslev

01/11/12 10:37

Haderslev Kommune

38-årige Peter Rymann Johansen er ny distriktschef i Børne- og Familieservice i Haderslev Kommune. Det bliver den 38-årige Peter Jacob Rymann Johansen, der fremover skal være chef i Distrikt Vest i Haderslev Kommune.

Peter Rymann Johansen er uddannet pædagog og Cand. Pæd. Pæd. Psyk . Han har blandt andet arbejdet som SFO-leder, SSP-konsulent og chefkonsulent, inden han blev stabschef for enheden Tryghed og Kriminalitetsforebyggelse i Ishøj Kommune.

I Haderslev kommer Peter Rymann Johansen til sammen med de to øvrige distriktschefer, en stabschef og direktør Charlotte Veilskov Friis til at udgøre ledelsen på børne- og familieområdet. Han får blandt andet ledelsesansvar for en række daginstitutioner, skoler og familiebehandling og rådgivning.

”Peter mestrer virkelig den kompleksitet og tværfaglige tilgang, som stillingen fordrer, og vi ser frem til at få ham med på holdet på et tidspunkt, hvor Haderslevreformen er i fuld gang med at blive implementeret. og hvor det også handler om, at der skal skabes synlige resultater, siger direktør Charlotte Veilskov Friis.

Hidtil har karrierevejen først og fremmest snoet sig ud og ind af institutioner og afdelinger i det sjællandske, men nu er Peter Rymann Johansen klar til at prøve nye kræfter i det sønderjyske.

”Haderslev Kommune er et nyt bekendtskab for mig, men jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet og til at komme ud og hilse på i de mange institutioner, og det bliver også en god måde at lære kommunen at kende på”, siger Peter Rymann Johansen.

Privat er Peter Rymann Johansen kæreste med Lene, der er ved at færdiggøre en kandidatuddannelse.

Parret har et par små tvillingepiger sammen, og hele familien vil gerne flytte til området i forbindelse med, at Peter Rymann Johansen begynder i jobbet i Haderslev den 1. december 2012.

Fritiden bruges blandt andet på kajakroning, triatlon og senest har Peter Rymann Johansen gennemført en Iron Man.

Der var 19 ansøgere til stillingen som distriktschef.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce