Kommunaldirektør Michael Graatang rykker til Gentofte

20/6/13 12:06

Halsnæs Kommune

Efter snart syv år i Halsnæs Kommune og otte år i Frederiksværk Kommune rykker kommunaldirektør Michael Graatang til Gentofte. Der skal han være ny kommunaldirektør efter den nuværende kommunaldirektør Jan Skovbo Nielsen, som går på pension.

”Stort tillykke til Gentofte Kommune,” siger borgmester Helge Friis og fortsætter ”Gentofte får en meget dygtig kommunaldirektør. Selv om jeg vil komme til at savne ham, har jeg også fuld forståelse for, at Michael afprøver en udfordring som denne.”

”Jeg har været rigtig glad for vores samarbejde. Michael Graatang er yderst kompetent og loyal. Han har sat mange fingeraftryk i vores kommunes udvikling, og vi har draget fordel af hans meget store netværk. Han har også altid været meget optaget af trivsel på arbejdspladsen og medarbejdernes medbestemmelse og medindflydelse,” fortæller Helge Friis.

Der er god tid for Økonomiudvalget til at tilrettelægge en proces for at finde en ny kommunaldirektør til Halsnæs Kommune. Michael Graatang stopper først i Halsnæs Kommune sidst på året.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.