Ny ledelse på arbejdsmarkedsområdet i Halsnæs Kommune

06/03/2012 11:24

Halsnæs Kommune

Lisbeth Rindom er ansat som ny arbejdsmarkedschef. Lisbeth Rindom, der er 53 år, kommer fra en stilling som chefkonsulent i KLK, KLs konsulentvirksomhed, og har primært her arbejdet med opgaver inden for ledelse og organisationsudvikling.

Forinden da har Lisbeth Rindom været beskæftiget på uddannelses- og beskæftigelsesområdet blandt andet i Hvidovre, Ishøj og Københavns Kommune.

I 2002 blev hun centerchef for Center for KompetenceUdvikling, der er et beskæftigelsescenter i København med fokus på aktivering af unge kontanthjælpsmodtagere. I 2006 gik vejen videre som centerchef for Center for Kompetence og Beskæftigelse, som er en del af Beskæftigelses og Integrationsforvaltningen i København.

Ny leder af Jobcenter Halsnæs
Anna Søgaard er ansat som ny leder af Jobcentret. Anna Søgaard kommer fra en stilling som afdelingschef i Jobcenter Slagelse.

Anna Søgaard, 48 år, har tidligere været sagsbehandler i København og Slagelse Kommune. I 1999 kom hun til Slagelse Kommune. Først som områdeleder og fra 2007 som sektorleder og arbejdsmarkedsleder i Jobcenter Slagelse og siden 2008 afdelingschef.

Både Lisbeth Rindom og Anna Søgaard starter i Halsnæs Kommune den 1. april 2012.

Der var 40 ansøgere til stillingen som arbejdsmarkedschef og 22 til stillingen som leder af Jobcentret.
 

Mest Læste

Annonce