Ny administrerende direktør i Holbæk

Ledelse

29/02/2016 11:49

Nick Allentoft

Holbæk henter ny adm. dir. i Furesø.

Onsdag aften besluttede Holbæk Byråd enstemmigt at ansætte 46-årige Rasmus Bjerregaard som ny administrerende direktør i Holbæk Kommune.

Visioner og udvikling

Rasmus Bjerregaard kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Furesø Kommune, hvor han har været siden 2012.

Indstillingsudvalget bestående af Økonomiudvalget samt medarbejder- og ledelsesrepræsentanter har lagt vægt på at tiltrække en visionær leder, der kan stille sig i spidsen for den udvikling, kommunen er i gang med.

Læs også: Holbæk fyrer adm. dir

”Rasmus har den nødvendige ledelseserfaring, der skal til for at drive en stor offentlig organisation. Men ligeså vigtigt har han et meget stærkt udviklingsgen kombineret med en evne til at følge projekterne til dørs. Det er netop de kvaliteter, der skal til for at indfri vores ambitioner om at skabe en kommune for og med borgerne”, siger borgmester Søren Kjærsgaard.

Fremtidens kommune

Rasmus Bjerregaard lægger også vægt på, at Holbæk Kommune de seneste år har lagt sporene ud til en omfattende omstilling til fremtiden.

”Holbæk Kommune er inde i en spændende udvikling, og politikerne har valgt en ambitiøs og offensiv linje i forhold til de udfordringer, kommunerne står med generelt. Sammen med ledere og medarbejdere vil jeg bidrage til at videreudvikle fællesskabet, så vi får flere borgere og virksomheder med i udviklingen af fremtidens kommune. Det glæder jeg mig til at komme i gang med,” siger Rasmus Bjerregaard.

Byrådet traf sin beslutning på baggrund af en indstilling fra et enigt indstillingsudvalg. Rasmus Bjerregaard forventes at tiltræde sin nye stilling den 1. april 2016.

Curriculum Vitæ

Rasmus Bjerregaard, født den 31. august 1969.

Civilstand: Gift og far til to børn i alderen 13 og 17.

Uddannelse: Cand. scient. pol, Københavns Universitet, 1995. Herudover forskellige former for efteruddannelse i ledelse.

Arbejdsliv:

• 2012 til nu: kommunaldirektør i Furesø Kommune
• 2009: Direktør i Hillerød Kommune
• 2004 Økonomichef, Økonomiforvaltningen, Københavns Kommune
• 2002 Chef for velfærdspolitisk sekretariat, Indenrigs- og Sundhedsministeriet
• 1998 Fuldmægtig og specialkonsulent i Finansministeriet
• 1992-1998 Dansk Flygtningehjælp og fuldmægtig i Indenrigsministeriet

   

Mest Læste

Annonce