Visions-camp baner vej for talenter

19/9/12 12:41

Holbæk Kommune

Teatergruppen Elverfolket, Stenhus Gymnasium og HF, Musikskolen Holbæk går – med hjælp fra Kultur & Fritid - sammen om talentudvikling inden for sang og musik. Nye aktiviteter og nye undervisningstilbud til de unge talenter i Holbæk Kommune. Det er målet med den visions-camp, som netop har fundet sted på Søminestationen i Holbæk.

Planen med visions-campen var at undersøge mulighederne for et nyt og stærkt samarbejde mellem Teatergruppen Elverfolket, Stenhus Gymnasium og HF og Musikskolen Holbæk. De tre institutioner har en fælles målgruppe i nogle af de dygtigste unge sangere og musikere.

Udbyttet af dagen var over al forventning: Den mundede ud i et omfattende idékatalog med bl.a. forslag om fælles uddannelse af lyd-og lysfolk, professionel lydproduktion af musiknumre, promotion af musik, lærerudveksling og meget andet.

Deltagerne i visions-campen – lærere, ledere og instruktører fra de tre institutioner - endte med at prioritere tre konkrete aktiviteter det næste år: Masterclass, Teaterkoncert og Sommercamp på højskole. Der blev udpeget arbejdsgrupper, som nu sætter det tværgående samarbejde i gang.

Arbejdet med Visions-campen er en konkret udmøntning af Holbæk Kommunes nye kultur- og fritidspolitik. Musik, dans og sang er nemlig et af fire satsningsområder i kommunens talentstrategi. Målet er at skabe en god ”rugekasse” for udvikling af en eksperimenterende ungdomskultur, at skabe rammer for udvikling af individuelle talenter og samtidig at introducere kunst og kultur for alle børn og unge i kommunen.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.