Visions-camp baner vej for talenter

19/9/12 12:41

Holbæk Kommune

Teatergruppen Elverfolket, Stenhus Gymnasium og HF, Musikskolen Holbæk går – med hjælp fra Kultur & Fritid - sammen om talentudvikling inden for sang og musik. Nye aktiviteter og nye undervisningstilbud til de unge talenter i Holbæk Kommune. Det er målet med den visions-camp, som netop har fundet sted på Søminestationen i Holbæk.

Planen med visions-campen var at undersøge mulighederne for et nyt og stærkt samarbejde mellem Teatergruppen Elverfolket, Stenhus Gymnasium og HF og Musikskolen Holbæk. De tre institutioner har en fælles målgruppe i nogle af de dygtigste unge sangere og musikere.

Udbyttet af dagen var over al forventning: Den mundede ud i et omfattende idékatalog med bl.a. forslag om fælles uddannelse af lyd-og lysfolk, professionel lydproduktion af musiknumre, promotion af musik, lærerudveksling og meget andet.

Deltagerne i visions-campen – lærere, ledere og instruktører fra de tre institutioner - endte med at prioritere tre konkrete aktiviteter det næste år: Masterclass, Teaterkoncert og Sommercamp på højskole. Der blev udpeget arbejdsgrupper, som nu sætter det tværgående samarbejde i gang.

Arbejdet med Visions-campen er en konkret udmøntning af Holbæk Kommunes nye kultur- og fritidspolitik. Musik, dans og sang er nemlig et af fire satsningsområder i kommunens talentstrategi. Målet er at skabe en god ”rugekasse” for udvikling af en eksperimenterende ungdomskultur, at skabe rammer for udvikling af individuelle talenter og samtidig at introducere kunst og kultur for alle børn og unge i kommunen.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce