Nich Bendtsen fra Syddjurs til Hvidovre

Ledelse

28/08/2013 13:20

Freja Eriksen

57-årig kommunaldirektør fra Århus-kanten bliver ny kommunaldirektør i Hvidovre

Nich Bendtsen bliver ny kommunaldirektør i Hvidovre Kommune. En enig Kommunalbestyrelse står bag valget af den 57-årige kommunaldirektør fra Syddjurs Kommune. Der var 16 ansøgere til stillingen.

Hvidovre Kommunes nye kommunaldirektør er i dag kommunaldirektør i Syddjurs Kommune. 
Nich Bendtsen var med til at fusionere de fire kommuner, der blev til Syddjurs ved kommune-sammenlægning i 2007. Før det stod han i spidsen for Rosenholm Kommune, som nu er en del af Syddjurs Kommune.

Han er uddannet historiker, har taget pædagogikum og undervist, men har herefter i en lang årrække haft lederjobs i HK Modul Data, Kolding Erhvervsudvikling og Fyns Amt, før han blev kommunaldirektør i Rosenholm i 2002.

- Jeg er overbevist om, at Nich Bendtsen er den helt rigtige til at stå i spidsen for de mange udfordringer, vi skal løfte her i Hvidovre i de kommende år. Vi skal tiltrække flere børnefamilier, give vores folkeskoler et fagligt løft, lave ny bymidte og i øvrigt arbejde for at sikre vore gode service og leve op til visionen om at være børnenes og familiernes by, siger borgmester Helle Adelborg og tilføjer:

- Jeg er glad for, at hele Kommunalbestyrelsen bakker op om valget af ny kommunaldirektør, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med Nich Bendtsen, som tiltræder den 15. oktober.

Den nye kommunaldirektør ser også frem til at starte på sit nye job:

 - Hvidovre Kommune er kendt for sin gode service og har som kommune i hovedstadsområdet store vækstpotentialer både som bosætningskommune og i forhold til erhvervsudvikling. 

Jeg glæder mig til at være med til at udfolde kommunalbestyrelsens nye vision om Hvidovre som børnenes og familiernes by og arbejde for den i de kommende år i samarbejde med politikere, ledere og medarbejdere i Hvidovre Kommune, siger Nich Bendtsen.

Hvidovres tidligere kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune fratrådte i marts for at blive kommunaldirektør i Vordingborg Kommune. Kommunens Kultur- og Arbejdsmarkedsdirektør, Gert Nelth, har været konstitueret som kommunaldirektør og er det indtil oktober i år.

Mest Læste

Annonce