Claus Borg ny direktør i Lemvig

31/10/12 1:23

Susanne Kirkeby

”Blandt 27 velkvalificerede ansøgere er Claus Borg blevet valgt som den nye direktør i Lemvig Kommune” fortæller kommunaldirektør Birgit Fogh Rasmussen, der er glad for, at så mange har vist interesse for stillingen i Lemvig.

”Det har været et luksusproblem, at skulle vælge blandt så mange kvalificerede kandidater. ” Jeg er sikker på, at ansættelsesudvalget har valgt rigtig, og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Claus Borg i Direktionen i Lemvig Kommune.”

Claus Borg er allerede en kendt og meget vellidt person i både organisationen og lokalområdet. Han har været leder af Natur- og Miljøafdelingen siden kommunesammenlægningen i 2007. Før den tid var han ansat som leder af kommunens afdeling for bygge- og erhvervsservice, hvor han startede i 2003.

Claus Borg er uddannet Cand. Scient. i biologi fra Aarhus Universitet og fulgte som en del af uddannelsen en række juridiske fag på Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Siden har han løbende fulgt forskellige ledelseskurser og har senest gennemført diplomuddannelse i ledelse på VIA University College.

Claus er 42 år og bor med Margit og deres tre børn på et landsted ved Idom. Fritiden bruger han gerne ude i naturen med jagt, jagthunde, bueskydning, løb og han driver en lille plantage.

Lemvig Kommune er kendetegnet ved sin evne til at udnytte de potentialer, der findes lokalt. Dette ses eksempelvis i Udviklingsstrategien for 2012 - ”Det gode liv på kanten”, men allerede nu er der opnået væsentlige succeser med en vellykket implementering af en ambitiøs vindmølleplan, udbygning af biogasproduktion og -anvendelse og udvikling af Lemvig Havn, som nu tilbyder mange fremtidsrettede rekreative funktioner. Claus Borg udtaler, at hans ambition er at Teknik og Miljø  fortsat er kendt for at være løsnings- og resultatorienterede blandt borgere og erhvervsliv.

Claus Borg starter den 1. november.


 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.