Claus Borg ny direktør i Lemvig

31/10/2012 14:23

Susanne Kirkeby

”Blandt 27 velkvalificerede ansøgere er Claus Borg blevet valgt som den nye direktør i Lemvig Kommune” fortæller kommunaldirektør Birgit Fogh Rasmussen, der er glad for, at så mange har vist interesse for stillingen i Lemvig.

”Det har været et luksusproblem, at skulle vælge blandt så mange kvalificerede kandidater. ” Jeg er sikker på, at ansættelsesudvalget har valgt rigtig, og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Claus Borg i Direktionen i Lemvig Kommune.”

Claus Borg er allerede en kendt og meget vellidt person i både organisationen og lokalområdet. Han har været leder af Natur- og Miljøafdelingen siden kommunesammenlægningen i 2007. Før den tid var han ansat som leder af kommunens afdeling for bygge- og erhvervsservice, hvor han startede i 2003.

Claus Borg er uddannet Cand. Scient. i biologi fra Aarhus Universitet og fulgte som en del af uddannelsen en række juridiske fag på Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Siden har han løbende fulgt forskellige ledelseskurser og har senest gennemført diplomuddannelse i ledelse på VIA University College.

Claus er 42 år og bor med Margit og deres tre børn på et landsted ved Idom. Fritiden bruger han gerne ude i naturen med jagt, jagthunde, bueskydning, løb og han driver en lille plantage.

Lemvig Kommune er kendetegnet ved sin evne til at udnytte de potentialer, der findes lokalt. Dette ses eksempelvis i Udviklingsstrategien for 2012 - ”Det gode liv på kanten”, men allerede nu er der opnået væsentlige succeser med en vellykket implementering af en ambitiøs vindmølleplan, udbygning af biogasproduktion og -anvendelse og udvikling af Lemvig Havn, som nu tilbyder mange fremtidsrettede rekreative funktioner. Claus Borg udtaler, at hans ambition er at Teknik og Miljø  fortsat er kendt for at være løsnings- og resultatorienterede blandt borgere og erhvervsliv.

Claus Borg starter den 1. november.


 

Mest Læste

Annonce