Årets frivillig blev Karen Margrethe Fogh Nielsen fra Nørre Djurs Håndboldklub.

28/11/12 1:26

Norddjurs Kommune

Stort fremmøde til frivilligdag Knap 120 personer mødte op til frivilligdagen d. 26. november, som i år fandt sted i Grenaa Idrætscenter. Her uddelte borgmester Jan Petersen diplom, buket samt pæne ord til årets frivillig, som denne gang blev Karen Margrethe Fogh Nielsen, formand for Nørre Djurs Håndboldklub siden 1988 og en aktiv ildsjæl i sit lokalmiljø.

”Med prisen til årets frivillig hædrer vi det frivillige arbejde og anerkender den store indsats, de frivillige yder. Karen Margrethe har sammen med sin mand Knud Ove lagt utroligt mange timer, energi og kræfter i arbejdet for klubben. Hun er både rollemodel, inspirator, motivator og tovholder. Hun er enestående til at rekruttere og fastholde den store skare af frivillige hjælpere og trænere, der gør det hele muligt”, sagde Jan Petersen blandt andet til vinderen.

Frivilligdagen blev en festlig affære med spisning, levende musik og livlig snak og aktivitet ved bordene.

Som noget nyt kunne man konstatere efter dagens valg, at frivilligrådet for første gang er besat på alle pladser med ni medlemmer og fire suppleanter – et tegn på voksende opbakning til og opmærksomhed på rådets arbejde. Denne udvikling betyder også, at det lykkedes at besætte to pladser med repræsentanter fra børne- og ungeområderne. Det giver en større bredde i frivilligrådet og lover godt for det fremtidige arbejde, hvilket glæder Jens Holst, der på frivilligdagen modtog genvalg som formand.

”Årets frivilligdag var atter en succes. Det var en fornøjelse at opleve det store fremmøde og det engagement, alle lægger for dagen i det frivillige arbejde. Jeg er sikker på, at det nyvalgte frivilligråd vil gøre en stor indsats”, siger Jan Petersen.  

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.