Ny sekretariatschef for velfærdsforvaltningen

21/03/2013 11:24

Norddjurs Kommune

Det blev den 31-årige Anders Blæsbjerg Baun, som pr. 1. maj 2013 bliver sekretariatschef i velfærdsforvaltningen i Norddjurs Kommune.

Den kommende leder kommer til at stå i spidsen for blandt andet betjeningen af to politiske udvalg (børne-og ungdomsudvalget og voksen-og plejeudvalget), udarbejdelse af politikker, bliver tovholder på strategiske planlægnings-og udviklingsopgaver og meget andet. Velfærdssekretariatet er en central og tværgående sekretariatsfunktion i velfærdsforvaltningen. Sekretariatschefen refererer til velfærdsdirektøren og indgår i velfærdsforvaltningens chefgruppe sammen med velfærdsdirektøren, skole- og dagtilbudschefen, socialchefen, sundheds- og omsorgschefen og myndighedschefen.

Sekretariatet består af fire medarbejdere. 

Den kommende sekretariatschef er uddannet Cand. Scient. Pol. fra Aarhus Universitet i 2009 og bor i Aarhus med sin kone og parrets to døtre. 

Anders Blæsbjerg Baun, som var med i et felt af 39 meget kvalificerede ansøgere, kommer fra en stilling som fuldmægtig i direktionssekretariatet i Norddjurs Kommune. Hans kommende arbejdsplads er derfor velkendt for ham, da velfærdssekretariatet også har til huse på rådhuset i Grenaa. 

Velfærdsdirektør Kenneth Koed Nielsen ser meget frem til samarbejdet med Anders Blæsbjerg Baun.

”Anders er en resultatorienteret og analytisk stærk, ung leder, der kommer til at yde et værdifuldt bidrag til det videre arbejde med opbygning af den nye velfærdsforvaltning. Anders' fine faglige og sociale kompetencer gør, at han vil være i stand til at indgå i et bredt samarbejde med medarbejdere og ledere i velfærdsforvaltningen, og bidrage til en professionel betjening af de politiske fagudvalg”, siger Kenneth Koed Nielsen. 

Anders Blæsbjerg Baun glæder sig til at kaste sig ud i sit nye job: 

”Jeg ser meget frem til de nye udfordringer i velfærdssekretariatet. Jeg får med denne stilling opfyldt et stort ønske om en lederrolle kombineret med en tæt kontakt til det politiske niveau. Jeg er ydmyg i forhold til den opgave, jeg træder ind til, og glæder mig meget til samarbejdet med direktør, chefer og medarbejdere på området”. 

Den kommende sekretariatschef ser særligt frem til at bidrage til det tværgående arbejde i velfærdsforvaltningen med fokus på sammenhængende faglige indsatser, og til at stå i spidsen for en fortsat professionel betjening af det politiske niveau.

Mest Læste

Annonce