Lars Bo Kjær bliver chef for ny Vollsmose-enhed

01/3/13 11:43

Odense Kommune

Det bliver en mand med tidligere topposter som bl.a. politiinspektør og socialdirektør, der skal stå i spidsen for den nye Vollsmose-enhed.


Odense Byråd besluttede i starten af året, at der skal etableres en ny enhed, der skal stå for indsatserne i Vollsmose, særligt med henblik på gadeplansindsatsen og arbejdet med de mest belastede familier i området. Nu er stillingen besat. Det blev den 60-årige Lars Bo Kjær, der bl.a. er tidligere politiinspektør og socialdirektør. Han kommer aktuelt fra en stilling i Københavns Kommune som operativ leder af Københavns Brandvæsen.

”Det er med stor glæde, at Odense Kommune kan meddele, at vi har fundet en yderst kompetent chef til området. Vi siger velkommen til Lars Bo Kjær som perfekt matcher den profil, som kommunen ønsker til at varetage det centrale arbejde i relation til at holde ro på og skabe sammenhæng i indsatserne i Vollsmose. Lars Bo Kjær er Master of Public Administration fra Copenhagen Business School (CBS) og har med sine tidligere jobs som både politiinspektør og socialdirektør en unik kombination af kompetencer. Derudover er Lars Bo Kjær klart en person, der skaber samarbejde og fremdrift på en organisation og i beslutningsprocesserne. Det har også været et stærkt grundlag for ansættelsen”, siger direktør Peter Pietras, fra Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, hvor den nye Vollsmose-enhed skal forankres.

Stadsdirektør Jørgen Clausen ser også hen til ansættelsen af Lars Bo Kjær.

”Den nye enhed, som byrådet har besluttet at etablere, er en meget vigtig del af den kommende indsats i Vollsmose. Vi laver nu en enhed, der går på tværs af forvaltningsskel og aldersskel. Det er derfor glædeligt, at vi så hurtigt har fundet en velkvalificeret chef, der kan tiltræde allerede den 1.april, og derfor være med til at opbygge den nye enhed fra starten, siger Jørgen Clausen.

Lars Bo Kjær glæder sig til at tiltræde sin nye stilling.

”Det er en ny stor udfordring for mig, hvor jeg formoder at få alle mine erfaringer og kompetencer i spil. Vollsmose er jo et mangfoldigt område rigt på menneskelige ressourcer, men også et område, hvor problemer af både social og kriminel karakter ind imellem præger bybilledet og sætter dagsordnen i medierne. Det gør jobbet særdeles interessant for mig med min baggrund indenfor både politiet og det sociale område. Jeg glæder mig også til at få mine ledelsesmæssige og personlige egenskaber i spil i mit nye job”, lyder det fra Lars Bo Kjær.

Lars Bo Kjær har været politikommissær og derefter politiinspektør hos Rigspolitiet. Siden blev han bl.a. socialdirektør i Roskilde Kommune, og er, som nævnt, operativ leder af Københavns Brandvæsen, indtil han tiltræder sin nye stilling.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.