Rie Perry ny kommunaldirektør i Odsherred

28/8/12 7:49

Odsherred Kommune

Odsherred Byråd har på byrådsmødet tirsdag den 28. august 2012 ansat den 41-årige Rie Perry som kommunaldirektør fra 1. oktober 2012.

Rie Perry, der er bosiddende i Sorø, gift og har to børn på 14 og 10 år, kommer fra en stilling som udviklingsdirektør i Slagelse Kommune og indtræder i Direktionen i Odsherred Kommune bestående af borgmester Thomas Adelskov og direktørerne Gitte Løvgren, Thea Hass og Torben Greve.

- Vi har valgt en kommunaldirektør, der er udviklingsorienteret til at stå i spidsen for fortsættelsen og udviklingen af de mange projekter, vi har i gang i kommunen og jeg glæder mig til samarbejdet, siger borgmester Thomas Adelskov.

Rie Perry siger om jobbet:

- Jeg glæder mig til at komme rundt og hilse på institutioner, fag- og fællescentre og til at indgå i en kommune, der har fokus både på udvikling og sikker drift.

Rie Perry er indstillet af et enigt ansættelsesudvalg blandt 17 ansøgere til stillingen, som blev ledig, da Lars Holte 1. august blev kommunaldirektør i Høje-Taastrup Kommune. Rie Perry er født i Nexø på Bornholm og uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet 1997. Hun har læst MMD, Master of Management Development på Handelshøjskolen i København, har arbejdet som fuldmægtig i Told- og Skattestyrelsen og senere i Forsvarsministeriets departement, inden hun blev udviklingskonsulent i Rønne Kommune, konsulent i Sammenlægningssekretariatet 2002-2003, herefter afdelingsleder og 2004-2006 udviklingschef i Bornholms Regionskommune. Fra 2006 til 2008 var hun økonomi- og udviklingsdirektør i Bornholms Regionskommune og de sidste fire år som nævnt udviklingsdirektør i Slagelse Kommune, hvor Rie Perry bl.a. har beskæftiget sig med organisationsudvikling, planlægning, udviklingsprojekter, strategi og analyse, erhvervs- og turismeudvikling m. v. Stillingen som kommunaldirektør aflønnes årligt brutto med 1,5 mio. kr. inklusive pension og er en kontraktansættelse.

Annonce