Radio: Gode råd om familielivet fra kommunen

20/02/2013 14:03

Randers Kommune

Randers Kommune og Radio Alfa giver hver onsdag gode råd og tips til områdets børnefamilier.


Vi lever i en kompleks verden, hvor det kan være mere end svært for børnefamilierne at finde tid til både arbejde og familieliv. Og sommetider kan der være brug for et godt råd eller nogle gode ideer, som man kan tage med sig videre i hverdagen. Lærere, pædagoger, konsulenter, sundhedspersonale og andre ansatte i Randers Kommune kan derfor i løbet af foråret høres i Radio Alfa Østjylland. Her vil de stille deres erfaring og ekspertise til rådighed på en anden måde, end man umiddelbart forbinder med kommunalservice.

Hver onsdag mellem kl. 9 og 10 vil en ansat fra Randers Kommune være i studiet hos værten Bo Ørris for at komme med ugens råd til dig og din famille. Samarbejdet begyndte allerede i uge 6, hvor temaet var pubertet, kønsroller og sexualundervisning . Ugen efter i skolernes vinterferie blev der givet gode tips til, hvordan man kan få sine børn væk fra computeren og ud i naturen, selv om det kan være en kold fornøjelse. Og her i uge 8 handler ugens råd om fravær og ferie uden for skoleferierne.

Ugens radioråd kan umiddelbart efter udsendelsen på Radio Alfa også høres på kommunens hjemmeside – randers.dk. På forsiden finder man banneret ”Ugens råd”, hvorfra man kan klikke sig videre til udsendelserne.

Det er anden sæson at kommunalt ansatte fra Randers Kommune giver gode tips og råd på Radio Alfa.I efteråret 2012 omhandlede den ugentlige udsendelse gode ideer til borgernes sundhed.

”Som en stor organisation med omkring 9.000 medarbejdere i kommunen, finder vi det naturligt, at der bliver trukket på den meget store ekspertise og erfaring, som medarbejderne besidder. På denne her måde kommer den viden ud til borgerne på en anden måde end traditionel kommunalservice. Så kan borgerne og radiolytterne selv sortere og anvende de mange råd efter lyst og behov,” siger kommunikationschef Karen Balling Radmer.

På Radio Alfa sidder studievært Bo Ørris og glæder sig over samarbejdet.

”Det her giver os muligheden for at bringe nogle nærværende og brugbare råd videre til vores mange lyttere. Det her er jo nogle ting, som folk oplever i deres hverdag. At så Randers kommune stiller deres kompetencer til rådighed, det er helt fantastisk,” siger morgenværten.

Mest Læste

Annonce