Ekstern rådgivning i Jobbutikken i Skjern

Velfærd

08/8/13 9:47

Freja Eriksen

Jobcenter Ringkøbing-Skjern vil med et nyt initiativ hjælpe endnu flere borgere på vej mod uddannelse og job. Fra slutningen af august gæster eksterne rådgivere jobcentret. De vil blandt andet rådgive om iværksætteri, vikarjob og uddannelse.

- Vi vil gerne have borgerne ind i Jobbutikken og gøre det nemt for dem at mødes med andre aktører, der kan inspirere dem i deres jobsøgning. Vi har inviteret eksterne samarbejdspartnere indenfor for at yde en ekstra service for borgerne, fortæller beskæftigelseschef Kim Ulv Christensen.

I første omgang kan borgerne møde Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern, Erhvervscentret, Senior Erhverv og vikarbureauet JKS en gang i måneden.

- Vi håber, rigtigt mange vil benytte sig af lejligheden til at hente råd og vejledning i Jobbutikken, og at vi med tiden kan få flere eksterne rådgivere. Interesserede skal bare give os et kald, opfordrer Kim Ulv Christensen.

I Jobbutikken på Finderupsvej summer det af liv. Hver dag kommer mange borgere ind for at snakke med deres jobkonsulent. Andre kommer for at låne en af de fire computere – ofte for at kigge på Jobnet.dk eller få hjælp fra en af jobcentrets medarbejdere til at skrive deres cv.

På væggene hænger friske stillingsopslag, og Jobbutikken tilbyder brochurer og informationer om stort set alt indenfor beskæftigelsesområdet.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.