Helle Troelsen til Svendborg Kommune

09/11/12 11:06

Svendborg Kommune

Svendborg Kommune har pr. 1. december 2012 ansat 47-årige Helle Troelsen i stillingen som chef for børn og unge med særlige behov.

Helle Troelsen kommer fra en stilling som seniorkonsulent i det private konsulentfirma Incitare A/S, som primært løser opgaver i kommunerne omkring strategi, organisationsudvikling og styring. Hun har tidligere være sekretariatschef i Ungdomsringen, som er den landsdækkende interesseorganisation for ungdomsskoler, fritids,- og ungdomsklubber. Helle Troelsen har desuden haft forskellige lederstillinger i Børn- og Familieafdelingen i Odense Kommune.

Helle Troelsen er oprindeligt uddannet som socialpædagog, hvilket hun har suppleret med en bachelorgrad i pædagogik. På ledelsessiden har hun gennemført en projektlederuddannelse samt en masteruddannelse ved Syddansk Universitet (Master of Public Management, MPM).

-Jeg er yderst tilfreds med vores ansættelse af Helle, som både besidder en bred ledelsesmæssig erfaring og stor faglig indsigt i området for børn og unge med særlige behov, siger børn- og ungedirektør Jan Præstholm.
- Jeg ser Helle som en absolut kapacitet for Svendborg Kommune og glæder mig meget til vores kommende samarbejde, tilføjer han.

Der var 32 ansøgere til stillingen.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.