Helle Troelsen til Svendborg Kommune

09/11/2012 12:06

Svendborg Kommune

Svendborg Kommune har pr. 1. december 2012 ansat 47-årige Helle Troelsen i stillingen som chef for børn og unge med særlige behov.

Helle Troelsen kommer fra en stilling som seniorkonsulent i det private konsulentfirma Incitare A/S, som primært løser opgaver i kommunerne omkring strategi, organisationsudvikling og styring. Hun har tidligere være sekretariatschef i Ungdomsringen, som er den landsdækkende interesseorganisation for ungdomsskoler, fritids,- og ungdomsklubber. Helle Troelsen har desuden haft forskellige lederstillinger i Børn- og Familieafdelingen i Odense Kommune.

Helle Troelsen er oprindeligt uddannet som socialpædagog, hvilket hun har suppleret med en bachelorgrad i pædagogik. På ledelsessiden har hun gennemført en projektlederuddannelse samt en masteruddannelse ved Syddansk Universitet (Master of Public Management, MPM).

-Jeg er yderst tilfreds med vores ansættelse af Helle, som både besidder en bred ledelsesmæssig erfaring og stor faglig indsigt i området for børn og unge med særlige behov, siger børn- og ungedirektør Jan Præstholm.
- Jeg ser Helle som en absolut kapacitet for Svendborg Kommune og glæder mig meget til vores kommende samarbejde, tilføjer han.

Der var 32 ansøgere til stillingen.

Mest Læste

Annonce