Verdenspremiere i Tåsinge Tennis Park

21/08/2012 12:31

Svendborg Kommune

Det er intet mindre end en verdenspremiere som formanden for Danmarks Idræts Forbund Niels Nygaard slår den første tennisbold på fredag den 24. august kl.11.00 Det sker når der bydes velkommen til det 5.000 kvadratmeter store Tåsinge Tennis Park på Tåsinge ved Svendborg. Tennisparken er anlagt ved Tåsingehallen og ligger med en smuk udsigt til Svendborgsund.

Som noget helt nyt byder tennisparken på mulighed for at spille flere forskellige former for tennis. Og på sigt håber initiativtagerne fra Tåsinge Tennis Klub, også at kunne byde velkommen til squash-spillere.

De otte forskellige tennisspil der som en tidlig julegave åbnes for i tennisparken er, almindelig tennis, short-tennis, beach-tennis, padel-tennis, circle- tennis, bordtennis, speedtennis og speedminton – der er et alternativ til tennis, badminton, racketball og squash.

- Vi er meget stolte af, at vi allerede toethalvt år efter, at vi stiftede Tåsinge Tennis Klub kan indvie den nye tennispark. Den giver os nogle helt unikke muligheder for at få fat i nye medlemmer, fordi vi nu kan tilbyde en masse forskellige aktiviteter udover almindelig tennis. Samtidig er tennisparken med til at sætte helt nye standarder for de mange forskellige former for tennis, der kan spilles i Tåsinge Tennis Park, forklarer Jan Rask, projektleder for Tåsinge Tennis Klub, der især har store forventninger til Circle Tennis, der i dag ikke findes andre steder i verden.

Det nye tennisanlæg har kostet 4,2 mio. kr. Og i hele projekteringsperioden har Tåsinge Tennis Klub haft et positivt samarbejde med Nordea Fonden, Lokale og Anlægsfonden samt LAG, ligesom Svendborg Sparekasse har bidraget med penge til ombygning af klubbens klubhus.
- Herudover har 35 forskellige lokale sydfynske virksomheder bidraget til byggeriet, dels i form af arbejde, dels i form af kontante bidrag. Uden alle disse bidragydere var Tåsinge Tennis Park aldrig blevet en realitet. Derfor er vi rigtig glade for den store opbakning og engagement, siger Jan Rask.

Den nye tennisklub lægger allerede den 2. september ambitiøst ud med det første officielle Danmarksmesterskab i Beach Tennis. 14 dage senere arrangerer Tåsinge Tennis Klub det første Danmarksmesterskab i Padeltennis.
 

Mest Læste

Annonce