Forberedelserne er i gang til Made in Denmark

Velfærd

27/3/14 1:34

Nick Allentoft

I forbindelse med Made in Denmark i uge 33 har Vesthimmerlands Kommune mange forberedelser, så vi er klar til at tage imod de mange tusinde gæster og deltagere, som vil besøge Vesthimmerlands Kommune.
I forsalg er der indtil videre solgte 17.300 partout- og dagsbilletter. Man regner med, at der vil komme mellem 60-70.000 til arrangementet og lige nu kommer der 20.000 gæster bare om søndagen. Vesthimmerlands Kommune vil gøre sit for, at alle får en god oplevelse.   Forud for turneringen har Vesthimmerlands Kommune blandt andet et stort arbejde med infrastrukturen, som støtter op om de praktiske behov i forbindelse med eventen. Himmerlandsstien skal asfalteres og trafikken skal ledes uden om Gatten by for at mindske presset, hvilket betyder, at man vil udvide Gunderstedvej.     Under turneringen stiller Vesthimmerlands Kommune og Region Nordjylland brandberedskab, pre-hospital, førstehjælpere, overlæge samt sygeplejersker til rådighed. Der vil også være mulighed for, at redningshelikopteren vil kunne lande ved Himmerland Golf & Spa Resort.    Den 6. og 18. marts har Vesthimmerlands Kommune afholdt workshops for både turismebranchen og private for at formidle, hvilke muligheder eventen kan give samt sikre et godt værtskab til turneringen. Der har været god opbakning til disse workshops med i alt 150 deltagere.    Ovenstående er blot nogle af de forberedelser, som Vesthimmerlands Kommune har i gang i forbindelse med Made In Denmark, da vi bestræber os på, at alle får en god oplevelse.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.