Lise Bruun ny borgerrådgiver i Viborg

27/6/11 12:06

Viborg Kommune

Viborg Kommunes byråd har ansat cand.jur. Lise Bruun i den nyoprettede stilling som borgerrådgiver. Lise Bruun er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2004 og kommer fra en stilling som intern jurist i Silkeborg Data A/S. Tidligere har Lise Bruun været ansat i bl.a. Silkeborg Kommune og Herning Kommune og kender således den kommunale verden indgående.

Borgerrådgiveren skal fungere uafhængigt af Byrådet, udvalgene, borgmesteren og forvaltningen.
De primære opgaver for borgerrådgiverfunktionen er at være vejviser i forhold til det kommunale system og hjælpe borgerne med vejledning i forhold til mulighederne for at klage over kommunens afgørelser m.v. samt styrke Kommunens dialog med borgerne.

Lise Bruun er 45 år og er bosat i Silkeborg. Hun er gift og mor til tre børn. Fritiden bruges på familien og motion.

Lise Bruun får formentlig arbejdssted i lokaler uden for Viborg Rådhus og tiltræder sin stilling pr. 1. august 2011.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.