Ny udviklingsdirektør i Vordingborg Kommune

Ledelse

01/5/14 9:46

Freja Eriksen

Vordingborg Kommune har ansat Jan Michelsen som ny udviklingsdirektør. Han starter i jobbet den 1. juni og medbringer en solid ledelsesmæssig erfaring fra direktørstillinger i det offentlige og private erhvervsliv.

Kommunalbestyrelsen har besluttet, at ansætte Jan Michelsen som ny udviklingsdirektør i Vordingborg Kommune. Jan Michelsen kommer fra en stilling som chefkonsulent hos konsulentfirmaet Muusmann og har en bred ledelsesmæssig erfaring fra tidligere direktørstillinger i SKI, HK/Danmark og Greve kommune.

Jan Michelsen er 45 år og uddannet cand. merc. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Århus.

Kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune glæder sig over at få Jan Michelsen ansat som ny udviklingsdirektør. ”Med ansættelsen af Jan får vi styrket direktionen med en person med mange kompetencer og med et resultatfokus, som passer perfekt til kommunens ambitioner for udviklingen i de kommende år. Han har lige præcis den profil, vi har behov for. Han har stor erfaring som topleder, et stort engagement samt høje ambitioner og visioner for de områder, han kommer til at arbejde med. Jeg er sikker på, at han vil gøre en reel forskel for kommunens vækst og udvikling i de kommende år” siger kommunaldirektøren.

Jan Michelsen ser frem til at starte i den nye stilling. ”Det er et drømmejob for mig. Vordingborg har så mange muligheder og potentialer, som er på vej til at blive foldet ud. Og jeg glæder mig til at få lov til at bidrage til, at borgere og erhvervsliv alle kan drage nytte af disse potentialer - lige fra den lokale sammenhængskraft over åbning af Femern Bælt-forbindelsen til et af landets smukkeste naturområder.”

Jan er gift, har ét barn og bor i Charlottenlund. Han starter i jobbet den 1. juni og afløser Torben Gleesborg, som skiftede til en direktørstilling i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Vordingborg Kommune modtog 39 ansøgninger til stillingen.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.