Er jeres kommune gearet til en mere sammenhængende ungeindsats?

Ledelse

30/5/12 10:00

BDO Kommunernes Revision

Der er et stadigt voksende behov for en sammenhængende ungeindsats i kommunerne på tværs af beskæftigelses-, social- og sundhedsområdet.  Af Partner, Rådgivningschef Claus Lade

Ungeindsatsen er i dag ofte fordelt på flere forvaltninger, og mange kommuner savner et samlet overblik over ungeindsatsen og resultaterne heraf og oplever også, at unge tabes i systemet, fordi informationer går tabt imellem forvaltningerne.

Behovet for et tværgående samarbejde forstærkes sandsynligvis yderligere af kommende reformer på beskæftigelsesområdet, hvor der forventes at blive stillet krav om tværfaglige udviklingsforløb for de svageste og mest sårbare unge. Eller med andre ord – de unge, der i dag får en indsats i flere af kommunens forvaltninger.

Tilrettelæggelse og overblik
For at kunne tilrettelægge en mere sammenhængende indsats er det nødvendigt med overblik over den samlede målgruppe, den eksisterende indsats og de eksisterende rammer. Der bør sættes fokus på de unges samlede indsatsbehov og kortlægges, hvordan kommunens rammevilkår passer til disse behov.

BDO kan bistå med en analyse af den nuværende ungeindsats på tværs af forvaltninger.

Vi kan bistå med bl.a.:

- Analyse af den samlede ungemålgruppe i kommunen

- Analyse af organisation, samarbejde og snitflader

- Ved at få et overblik, bliver I bedre gearet til at skabe sammenhæng i ungeindsatsen og dermed til de kommende reformer. 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.